Μαρία Μπέη: "Αν κερδίσει φέτος το MasterChef γυναίκα αυτή θα είναι η Μαργαρίτα"

" Αλλά όταν έχεις έπαρση και είσαι κακός μάγειρας, δεν είναι καθόλου καλό", ανέφεραν για τον Ιωάννη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Μπέη:

Το “μοιράζομαι” είναι η λέξη κλειδί στην δική τους σχέση που ξεκίνησε εντός του Master Chef και συνεχίζεται και εκτός με την συμβίωσή του πλέον στο νέο τους σπίτι στην Καλλιθέα στο οποίο φωτογραφίζονται για πρώτη φορά για το You. Πως είναι η συμβίωσή τους και πόσα έχουν αλλάξει στην ζωή τους; Ποια είναι η γνώμη τους για τους φετινούς παίκτες; Τι συνέβη και αποχώρησαν από το “Happy Day”; Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή τους και ποια είναι τα επόμενα σχέδιά τους; Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος με αρκετή δόση χιούμορ απαντούν σε όλα!

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Το διώροφο διαμέρισμά τους που είναι λουσμένο στο φως, έχει ως πυρήνα του την μεγάλη επαγγελματικού τύπου κουζίνα όπου οι δύό τους πειραματίζονται συνεχώς για τις νέες τους συνταγές, με ξεχωριστούς χώρους ένα γυμναστήριο, ένα μικρό αλλά βολικό σαλόνι και μια μικρή ταράτσα στον επάνω όροφο με μακρινή θέα στην Ακρόπολη. Μετά το Master Chef αποφάσισαν να έχουν μια κοινή πορεία τόσο στην ζωή όσο και στην δουλειά τους. Ως βέροι Θεσσαλονικείς και οι δύο ακόμη αισθάνονται ως ξένοι στην Αθήνα αλλά η πανδημία τους βοήθησε να εξελίξουν την σχέση τους και να γίνει πιο ουσιαστική.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Μαρίας Μπέη και του Δημήτρη Μπέλλου

Μαρία Μπέη MasterChef Μπέλλος

Είναι διαφορετικό το φετινό Master Chef από την χρονιά που πήρατε εσείς μέρος;

Δ. Το παιχνίδι στηρίζεται πολύ στους χαρακτήρες του κάθε μάγειρα και “χτίζεται” πάνω σε αυτό. Στο φετινό κύκλο υπάρχουν και καλοί αλλά και κακοί μάγειρες. Καταλαβαίνω βέβαια ότι λόγω των συνθηκών της πανδημίας άλλαξαν αναγκαστικά οι οντισιόν. Στις δικές μας οντισιόν για παράδειγμα είχαν λάβει μέρος πάνω από έξι χιλιάδες άτομα, οπότε ήταν πιο εύκολο να βρεις καλούς μάγειρες ανάμεσα σε τόσους πολλούς. Η αξία του καθενός θα φανεί στην συνέχεια από τις ομαδικές δοκιμασίες. Εκεί κρίνονται όλα. Φέτος όμως βλέπω ότι μπήκαν πολύ καλά “διαβασμένοι” ορισμένοι παίκτες.

Μαρία ποια γυναίκα έχεις ξεχωρίσει;

Μ. Αν θα νικήσει φέτος γυναίκα τον διαγωνισμό, αυτή θα είναι η Μαργαρίτα η οποία είναι καλή μαγείρισσα αλλά και πολύ συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό.

Διατηρείτε επαφή με κάποιους από τους παλιούς συμπαίκτες σας;

Δ. Μιλάμε πολύ συχνά με τον Χρήστο Βαρθαλίτη, την Ηλιάνα, τον Δημοσθένη που έγινε και μπαμπάς, με τον Σταυρή, τον Τζόν και τον Ιωάννη.

Μ. Τον Ιωάννη τον αγαπάμε πολύ. 'Έχουμε γεννηθεί την ίδια μέρα και μέσα στο παιχνίδι με φώναζε “αδελφούλα”.

Ποια είναι η γνώμη σας για τον φετινό Ιωάννη που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με την συμπεριφορά του;

Μ. Είναι πολύ καλά “διαβασμένος” προσπαθεί να αντιγράψει τους περσινούς παίκτες στην συμπεριφορά.

Δ. Θα έπρεπε να έχει μια αυτοσυγκράτηση. Βγήκε προτεινόμενος και είπε στην κάμερα “είμαι ο καλύτερος”. Αν ήταν ο τέλειος μάγειρας και είχε έπαρση, κανείς ίσως δεν θα έλεγε τίποτε. Αλλά όταν έχεις έπαρση και είσαι κακός μάγειρας, δεν είναι καθόλου καλό.

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή τους!

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα.