Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Backstage βίντεο από την συνέντευξη Μπέλλου - Μπέη στο YOU!

Στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί

YOU TV 16.03.2021 13:47
Από Youweekly Team

Το “μοιράζομαι” είναι η λέξη κλειδί στην δική τους σχέση που ξεκίνησε εντός του Master Chef και συνεχίζεται και εκτός με την συμβίωσή του πλέον στο νέο τους σπίτι στην Καλλιθέα στο οποίο φωτογραφίζονται για πρώτη φορά για το You. Πως είναι η συμβίωσή τους και πόσα έχουν αλλάξει στην ζωή τους; Ποια είναι η γνώμη τους για τους φετινούς παίκτες; Τι συνέβη και αποχώρησαν από το “Happy Day”; Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή τους και ποια είναι τα επόμενα σχέδιά τους; Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος με αρκετή δόση χιούμορ απαντούν σε όλα!

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Το ότι μετά το “Master chef” αποφασίσετε αμέσως να συγκατοικήσετε, πιστεύετε ότι σας έκανε καλό;

Δ. Η δική μας σχέση ξεκίνησε ανάποδα. Συγκατοικούσαμε από την αρχή οπότε δεν άλλαξε κάτι. Πρώτα μείναμε μαζί στο σπίτι του “Master chef” και μετά γίναμε ζευγάρι. Πολλές φορές μου λέει η Μαρία “το ξέρεις ότι δεν έχουμε βγει ποτέ ραντεβού όπως κάνουν όλα τα ζευγάρια;”

Μ. Προσπαθούσαμε όταν ήμασταν στο παιχνίδι, τις ημέρες που είχαμε ρεπό, να σχεδιάζουμε ραντεβού εντός του σπιτιού, λέγοντας πως πάμε για δείπνο, ή κάποιες μέρες βγαίναμε στον κήπο και λέγαμε πως πάμε εκδρομή. Βέβαια είχαμε άλλους 20 συγκατοίκους γύρω μας! (γέλια)

Το διάστημα που νοσήσατε και οι δύο από κορωνοιό ήταν και το πιο ζόρικο από όσα αντιμετωπίσατε μετά το Master Chef;

Μ. 'Ήταν δύσκολο. Οι γονείς μας είχαν μεγάλη αγωνία για εμάς, μας έπαιρναν κάθε μέρα τηλέφωνο. Εγώ ταλαιπωρήθηκα περισσότερο από τα συμπτώματα ενώ ο Δημήτρης φάνηκε πως έχει πιο δυνατό ανοσοποιητικό γιατί τρέφεται πιο υγιεινά και γυμνάζεται. Αισθανόμουν πάρα πολύ αδύναμη και για δύο εβδομάδες πόναγε υπερβολικά όλο μου το σώμα. Παρόλα αυτά, δεν φοβήθηκα.

Είναι διαφορετικό το φετινό Master Chef από την χρονιά που πήρατε εσείς μέρος;

Δ. Το παιχνίδι στηρίζεται πολύ στους χαρακτήρες του κάθε μάγειρα και “χτίζεται” πάνω σε αυτό. Στο φετινό κύκλο υπάρχουν και καλοί αλλά και κακοί μάγειρες. Καταλαβαίνω βέβαια ότι λόγω των συνθηκών της πανδημίας άλλαξαν αναγκαστικά οι οντισιόν. Στις δικές μας οντισιόν για παράδειγμα είχαν λάβει μέρος πάνω από έξι χιλιάδες άτομα, οπότε ήταν πιο εύκολο να βρεις καλούς μάγειρες ανάμεσα σε τόσους πολλούς. Η αξία του καθενός θα φανεί στην συνέχεια από τις ομαδικές δοκιμασίες. Εκεί κρίνονται όλα. Φέτος όμως βλέπω ότι μπήκαν πολύ καλά “διαβασμένοι” ορισμένοι παίκτες.

Μαρία ποια γυναίκα έχεις ξεχωρίσει;

Μ. Αν θα νικήσει φέτος γυναίκα τον διαγωνισμό, αυτή θα είναι η Μαργαρίτα η οποία είναι καλή μαγείρισσα αλλά και πολύ συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό.

Υπήρξε κάποιος από τους προηγούμενους συμπαίκτες σας που σας ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του;

Περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί*

Share