Masterchef 5: Η ανάρτηση του Στέφανου Χίλα για την Μαρία Λαζαρίδου μετά την αποχώρηση της

Το πόστ στο Instagram...

Στο επεισόδιο της Τρίτης (20/4) στο MasterChef είχαμε τεράστια ανατροπή, με τον Διονύση να κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας και να σώζει την Ανούς, ώστε να μη μαγειρέψει για την αποχώρηση.

Αλέξανδρος Συνοδινός, Μαρία Λαζαρίδη και Παύλος Χάππιλος βρέθηκαν τελικά στον τάκο και έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο με υψηλό γαστρονομικό επίπεδο που τους ζητήθηκε από το chef, Νίκο Παπαστεργίου.

Expand player

Στη συνέχεια αφού οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα, αποφάσισαν πως την χειρότερη προσπάθεια αντιγραφής έκανε η Μαρία κι έτσι αποχώρησε από τον διαγωνισμό!

Όπως είναι γνωστό η Μαρία είχε πολύ καλές σχέσεις με τον Στέφανο, ο οποίος έχασε την “μονομαχία” μαζί της και είδε την πόρτα της εξόδου την περασμένη Παρασκευή.

Μετά την αποχώρηση της Μαρίας, ο Στέφανος έκανε μία ανάρτηση για εκείνη στο Instagram όπου έγραψε:

«Πολλές πολλές επιτυχίες στη ζωή σου από εδώ και πέρα».

Η ανάρτηση του Στέφανου για τη Μαρία

Οι δηλώσεις του Στέφανου μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 5

Το πρωί της Τρίτης, ο Στέφανος Χίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στην φωλιά των Κου-Κου” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Ο νεαρός σεφ που αποχώρησε πριν μερικές μέρες από το Masterchef, επισκέφθηκε την πρωινή εκπομπή και αποκάλυψε τα πάντα για την συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Μέσα σε όλα όμως, δήλωσε πως είναι ελεύθερος και δεν έχει καμιά επαφή με την πρώην κοπέλα του: «Ελεύθερος είμαι, δεν έχω κάτι στην προσωπική μου ζωή. Δεν έχω καμία επαφή με την πρώην κοπέλα μου και ούτε θα ήθελα».

Την ίδια στιγμή, αρνήθηκε κάθε είδους φήμης που ήθελε να του αρέσει η Μαρία και πως για χάρη της είχε τσακωθεί με τον Ιωάννη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 5 - Στέφανος: «Με τη Μαρία δεν συνέβη τίποτα ερωτικό»

MasterChef 5 - Twitter: «Ο Διονύσης με τον Γιάννη μαζί έναν εγκέφαλο δεν κάνουν»