MasterChef 5: Παύλος, Μαρία και Αλέξανδρος οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Έγινε χρήση της κάρτας από τον Διονύση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Παύλος, Μαρία και Αλέξανδρος οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ανατροπή υπήρξε στο επεισόδιο της Τρίτης (20/4) στο MasterChef, με τον Διονύση να διαλέγει να κάνει άμεσα χρήση της κάρτας ασυλίας και να σώζει την Ανούς, ώστε να μη μαγειρέψει για την αποχώρηση.

Στο τελευταίο τεστ δημιουργικότητας, ο Διονύσης ήταν εκείνος που επικράτησε απέναντι στον Νίκο και κέρδισε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο διαγωνισμό. Κάπως έτσι, πήρε και την κάρτα ασυλίας, αλλά την ίδια στιγμή υπήρξαν και κακές προσπάθειες.

Οι χειρότερες από όλες ανήκαν στον Αλέξανδρο, τη Μαρία και την Ανούς. Ο Διονύσης, παρότι προηγουμένως είπε πως δε θα κάνει χρήση της κάρτας, τελικά την έδωσε στην Ανούς και στη θέση της ήρθε ο Παύλος, που ήταν ο επόμενος επιλαχών για τη δοκιμασία.

Η ανάδειξη των τριών υποψηφίων προς αποχώρηση στο MasterChef 5

Οι δηλώσεις του Στέφανου μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 5

Το πρωί της Τρίτης, ο Στέφανος Χίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στην φωλιά των Κου-Κου” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Ο νεαρός σεφ που αποχώρησε πριν μερικές μέρες από το Masterchef, επισκέφθηκε την πρωινή εκπομπή και αποκάλυψε τα πάντα για την συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Μέσα σε όλα όμως, δήλωσε πως είναι ελεύθερος και δεν έχει καμιά επαφή με την πρώην κοπέλα του: «Ελεύθερος είμαι, δεν έχω κάτι στην προσωπική μου ζωή. Δεν έχω καμία επαφή με την πρώην κοπέλα μου και ούτε θα ήθελα».

Την ίδια στιγμή, αρνήθηκε κάθε είδους φήμης που ήθελε να του αρέσει η Μαρία και πως για χάρη της είχε τσακωθεί με τον Ιωάννη.