Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5: Ο Διονύσης πήρε την κάρτα ασυλίας

«Τώρα θα γίνει χαμός», είπε ο Γιάννης

MasterChef 5: Ο Διονύσης πήρε την κάρτα ασυλίας
TV24 20.04.2021 21:22
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δικαιώθηκε στο MasterChef ο Διονύσης, με τον ίδιο να καταφέρνει για πρώτη φορά στην πορεία του στο διαγωνισμό να πάρει το τεστ δημιουργικότητας, παίρνοντας φυσικά μαζί και την κάρτα ασυλίας.

Οι παίκτες έπρεπε, στο συγκεκριμένο τεστ, να δημιουργήσουν τρία πιάτα σε μια κουταλιά (ορεκτικό, κυρίως πιάτο, επιδόρπιο), με τους κριτές να δοκιμάζουν αρκετές καλές προσπάθειες, αλλά να ξεχωρίζουν δύο εξ αυτών.

Ο Διονύσης και ο Νίκος βρέθηκαν μπροστά τους κι εκείνος, που επικράτησε, ήταν ο πρώτος, με αποτέλεσμα να πάρει την κάρτα και να έχει, λογικά, πρώτος το δικαίωμα επιλογής στην επόμενη ομαδική δοκιμασία. Παρόλα αυτά, χθες το Twitter «έκραξε» και τον Διονύση αλλά και τον Ιωάννη.

Η νίκη του Διονύση στο MasterChef 5

Οι δηλώσεις του Στέφανου για το MasterChef 5

«Η Μαρίνα δεν μου αρέσει σαν άνθρωπος, δεν θα την ήθελα για παρέα. Από την αρχή είχα παρατηρήσει ότι δεν ταιριάζουμε, μακριά και αγαπημένοι. Αλλά δεν μου άρεσε όλο αυτό το κομμάτι που παρουσίαζε, άλλο παρουσίαζε μπροστά μας και άλλο πίσω μας. Δε συνέβη κάτι τέτοιο στο σπίτι. Εγώ δεν είχα καμία διαφωνία με τον Ιωάννη λόγω της Μαρίας. Η κόντρα ξεκίνησε λόγω της παρέας που είχα εγώ ο Ιωάννης, ο Διονύσης και ο Ράπτης.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η κόντρα. Μετά έγινε αυτό με τη Χριστίνα στην ομαδική και χωριστήκαμε εντελώς. Ξεκόψαμε σαν παρέα. Τους είπα ο καθένας τον δρόμο του. Σπάσαμε από τις αρχές. Ξεκόψαμε με την παρέα, κάτσαμε και τα είπαμε, τους είπα ο καθένας το δρόμο του. Αργότερα μου ζήτησε συγγνώμη ο Ιωάννης και του ζήτησα κι εγώ. Η Κωνσταντίνα δεν πιστεύω ότι είναι κακός άνθρωπος, αλλά επηρεαζόταν πολύ από τη Μαρίνα. Η Μαρίνα άμα θέλει να σε προσεγγίσει και να σε επηρεάσει, θα το κάνει, είναι χειριστικός άνθρωπος. Θεωρώ ότι υποστήριξε την Κωνσταντίνα απλά για να κερδίσει η ίδια κάτι» τόνισε ο Στέφανος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Masterchef 5 - Στέφανος Χίλας: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια - «Μέχρι τα 9 μου μεγάλωνα τον αδερφό μου»

MasterChef 5 - Μαρίνα: «Και μόνο που ασχολήθηκε ο Στέφανος μαζί μου...»

Share