MasterChef 5 - Twitter: «Ο Διονύσης με τον Γιάννη μαζί έναν εγκέφαλο δεν κάνουν»

Έξαλλοι οι τουιτεράδες μετά το χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Twitter: «Ο Διονύσης με τον Γιάννη μαζί έναν εγκέφαλο δεν κάνουν»

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter και πρωταγωνιστές ήταν για ακόμα μία φορά ο Ιωάννης και ο Διονύσης, οι οποίοι με την συμπεριφορά τους, κατάφεραν να εξοργίσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Ιωάννης ήταν ένας από τους παίκτες που ξαναμπήκαν στο MasterChef με τις επιστροφές μιας και είχε αποχωρήσει πριν από μερικές εβδομάδες και στην αρχή φάνηκε να είναι πραγματικά αλλαγμένος. Ωστόσο κάτι τέτοιο μάλλον δεν ισχύει και οι τουιτεράδες το πρόσεξαν.

Οι ατάκες του Twitter για τον Διονύση και τον Ιωάννη στο MasterChef 5

Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου μετά την αποχώρηση από το MasterChef 5

Το πρωί της Τρίτης, ο Στέφανος Χίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στην φωλιά των Κου-Κου” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Ο νεαρός σεφ που αποχώρησε πριν μερικές μέρες από το Masterchef, επισκέφθηκε την πρωινή εκπομπή και αποκάλυψε τα πάντα για την συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Μέσα σε όλα όμως, δήλωσε πως είναι ελεύθερος και δεν έχει καμιά επαφή με την πρώην κοπέλα του: «Ελεύθερος είμαι, δεν έχω κάτι στην προσωπική μου ζωή. Δεν έχω καμία επαφή με την πρώην κοπέλα μου και ούτε θα ήθελα».

Την ίδια στιγμή, αρνήθηκε κάθε είδους φήμης που ήθελε να του αρέσει η Μαρία και πως για χάρη της είχε τσακωθεί με τον Ιωάννη.