Φάρμα: Η Μαρία Μιχαλοπούλου η πρώτη μονομάχος

Την όρισε ο Βασίλης Μαντζουράνης

Τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση είδαμε στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας, ο οποίος θα διαλέξει αύριο και τον μονομάχο του.

Ο Βασίλης Μαντζουράνης, ως αρχηγός της εβδομάδας, όρισε αρχικά ως υπηρέτες την Μαρία Μιχαλοπούλου και τον Τάσο Ξιαρχό, όπου έναν από τον οποίο θα όριζε και τον πρώτο μονομάχο.

Expand player

Λίγο αργότερα, ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στο σαλόνι, προκειμένου ο αρχηγός να δώσει την μαύρη πέτρα σε έναν συμπαίκτη του.

Τελικά, ο πρώτος μονομάχος για αυτήν την εβδομάδα είναι η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Επιστρέφει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στο παιχνίδι

Ο αγαπημένος Μιχάλης Ιατρόπουλος μετά την αποχώρηση του, επιστρέφει και πάλι στο παιχνίδι και την αποκάλυψη έκανε στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά μετά το αποκλειστικό απόσπασμα που πρόβαλλαν.

Ο ηθοποιός λόγω του ότι είχε βγει ένας από τους 4 πιο αγαπητούς παίκτες του ριάλιτι, μπαίνει και πάλι στην Φάρμα και λογικά... ο Μπίλη που τον έδιωξε μετά την επιλογή του να μονομαχήσουν, θα απογοητευτεί πολύ.

Λέτε να είναι ο παίκτης που φαίνεται να μπαίνει στο 23/4 επεισόδιο; Η φιγούρα που δείχνει να μπαίνει στην Φάρμα είναι αντρική και το σοκ των παικτών από πίσω ακούγεται μεγάλο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα - Μαρία Τοτόμη: «Η Κυριακή με υποβίβασε»

Φάρμα: Όλο το Twitter ζητά άμεσα την αποχώρηση του Θεοδωρόπουλου - «Τι καθίκι είσαι ρε»