Φάρμα: Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ο δεύτερος μονομάχος

Τον όρισε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος! Άναυδοι όλοι οι παίκτες με την επιλογή του να μονομαχήσουν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ο δεύτερος μονομάχος

Με την επιλογή του δεύτερου μονομάχου ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο της Φάρμας, με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο να εκπλήσσει τους παίκτες με την απόφαση του.

Φάρμα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ο δεύτερος μονομάχος

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, η Ειρήνη ως αρχηγός όρισε ως πρώτο μονομάχο τον Βασίλη, ο οποίος με την σειρά του έπρεπε να ανακοινώσει τον παίκτη που θα μονομαχήσει.

Προς έκπληξη όλων, ο Βασίλης διάλεξε τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, παρόλο που οι δύο άντρες τα πάνε πολύ καλά!

Μαρία Φραγκάκη για Φάρμα: "Έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα ότι εν αγνοία μας..."

Η αγροτική ζωή στη “Φάρμα” του ΑΝΤ1, το ανυπόφορο κρύο και η πείνα, οι περίεργες στρατηγικές από διάφορους παίκτες, ο τραυματισμός της, η πρόταση για να παρουσιάσει εκπομπή στην τηλεόραση, ο γάμος με τον σύζυγό της μετά από έντεκα χρόνια σχέσης, ο γιος τους, εκείνοι που διαρκώς την μπερδεύουν με την αδελφή της, η διαχείριση στα ψέματα και ο τρόπος που αντιδρά στα μικρά συνηθισμένα συζυγικά καβγαδάκια. Η δημοσιογράφος Μαρία Φραγκάκη, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, τα αποκαλύπτει όλα στο YOU.

Ακόμα τα χέρια της είναι ταλαιπωρημένα από τις... κακουχίες της αγροτικής ζωής, τις οποίες κλήθηκε για πρώτη φορά να αντιμετωπίσει. Η Μαρία, όλα αυτά τα χρόνια που την γνωρίζουμε ως δημοσιογράφο μέσα από τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές της, δείχνει όχι μόνο να αντέχει στην όποια σκληρή δοκιμασία τής φέρνει ο χρόνος αλλά και να τα αντιμετωπίζει όλα σαν παιχνίδι. Κι αυτό είναι το μεγάλο της προσόν.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Μαρία Φραγκάκη Φάρμα

Δεν το περίμενα ότι θα γινόσουν αγρότισσα...

Ούτε κι εγώ! (γέλια) Όταν μου το πρότειναν από τον ΑΝΤ1 τούς είπα “μα τι λέτε;”! Μου φάνηκε περίεργο. Το συζήτησα, όμως, με τον άντρα μου και με τον γιο μας, ο οποίος ενθουσιάστηκε, και αυτοί στην ουσία με ενθάρρυναν να το κάνω. Σκεφτόμουν, βέβαια, τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζα αλλά και που θα τους άφηναν μόνους τους. Πήγα, λοιπόν, και είπα “όσο αντέξω”! Καθόλου δεν το μετανιώνω. Αν γυρνούσε πίσω ο χρόνος πάλι θα ξαναπήγαινα.

Από τους πιο επώνυμους που συμμετέχουν στη “Φάρμα” ποιον είδες να ζορίζεται λίγο παραπάνω με τις συνθήκες και να μην αντέχει;

Όλοι οι παίκτες είναι ζορισμένοι αλλά κανείς δεν μου έβγαλε το συναίσθημα πως δεν αντέχει. Πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι ήμουν με τον Θανάση Πάτρα, τον Στράτο Τζώρτζογλου και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο αλλά και με την Ειρήνη Κολλιδά και τη Μαρία Μιχαλοπούλου.

Έχουν δημιουργηθεί κάποιες κλίκες ή ομάδες; Σε απογοήτευσαν κάποιοι;

Έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα ότι εν αγνοία μας κάποιοι μας είχαν χωρίσει σε στρατόπεδα βάσει ιδιότητας και επαγγέλματος, σε διάσημους και μη διάσημους. Που ουδέποτε δεν παίχτηκε μεταξύ μας ένα τέτοιο σενάριο, γιατί είναι άλλη η φύση αυτού το παιχνιδιού. Αυτό θα το καταλάβαινα ως φόβο αν υπήρχε ψηφοφορία από τους τηλεθεατές. Αλλά εδώ δεν υπάρχει. Η δημοφιλία κάποιων δεν έχει αντίκρυσμα. Ορισμένοι έβλεπαν εχθρούς εκεί που δεν υπήρχαν.

Νομίζω ότι κάποια στιγμή αμφισβήτησαν ακόμα και το ότι τραυματίστηκες...

Αυτό το είχε πει ο Μπίλι, που ήταν αρχηγός εκείνη την εβδομάδα, αλλά στις δηλώσεις που είχε κάνει στην κάμερα δεν το είπε μπροστά μου. Με ενόχλησε πολύ γιατί δεν μου αρέσει να με αμφισβητούν και δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνω.

Δείτε backstage βίντεο από την συνέντευξή της