Η Μαρία Φραγκάκη στο περιοδικό You

Backstage βίντεο από την συνέντευξή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η αγροτική ζωή στη “Φάρμα” του ΑΝΤ1, το ανυπόφορο κρύο και η πείνα, οι περίεργες στρατηγικές από διάφορους παίκτες, ο τραυματισμός της, η πρόταση για να παρουσιάσει εκπομπή στην τηλεόραση, ο γάμος με τον σύζυγό της μετά από έντεκα χρόνια σχέσης, ο γιός τους, εκείνοι που διαρκώς την μπερδεύουν με την αδελφή της, η διαχείριση στα ψέμματα και ο τρόπος που αντιδρά στα μικρά συνηθισμένα συζυγικά καβγαδάκια. Η δημοσιογράφος Μαρία Φραγκάκη λίγες μέρες μετά από την αποχώρησή της από το παιχνίδι τα αποκαλύπτει όλα στο You.

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Φωτογραφίες Κώστας Καπαρελιώτης

Styling Ilias Wia

Make up/hair Διονυσία Κωνσταντίνου

Δεν το περίμενα ότι θα γινόσουν αγρότισσα...

Ούτε και εγώ! (γέλια) 'Όταν μου το πρότειναν από τον ΑΝΤ1 τους είπα “μα τι λέτε;” Μου φάνηκε περίεργο. Το συζήτησα όμως με τον άντρα μου και με τον γιο μας ο οποίος ενθουσιάστηκε και αυτοί στην ουσία με ενθάρρυναν να το κάνω.

Σε πρακτικό επίπεδο τι σου έλειψε;

To φαγητό! Στη “Φάρμα” παίρναμε λίγες προμήθειες κάθε εβδομάδα, οπότε το φαγητό ήταν ελάχιστο. Λίγο παραπάνω από μια κουταλιά σούπας ήταν η κάθε μερίδα και τρώγαμε συνήθως όσπρια και λαχανικά. Βέβαια δεν ζήσαμε την εξαθλίωση που βλέπεις σε άλλα παιχνίδια όπως το “Survivor” . Επίσης με δυσκόλεψε το πολύ κρύο. Το διάστημα που έμεινα εγώ έκανε τρομερό κρύο έβρεχε και έπρεπε να δουλέψουμε έξω στο χωράφι ως αγρότες.

Στο παρελθόν σου είχαν κάνει πρόταση από αντίστοιχο ριάλιτι;

Μου είχαν κάνει πρόταση να παρουσιάσω μια εκπομπή στον ΑΝΤ1 που θα ασχολούνταν με όσα γίνονταν στο “Nomads”, όχι να πάω στο παιχνίδι. Αυτή η εκπομπή παρόλο που προετοιμαζόταν και είχε φτάσει στο τελικό στάδιο δεν έγινε ποτέ.

Επειδή και η αδελφή σου είναι δημοσιογράφος, έχουν μπερδέψει πολλές φορές τα ονόματά σας;

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί