Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος ο πρώτος μονομάχος

Έδειξε έντονα την ενόχληση του

Φάρμα: Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος ο πρώτος μονομάχος
TV24 17.04.2021 00:28
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τον πρώτο μονομάχο όρισε στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας η Ειρήνη Κολίδα, μιας και η ίδια είναι η αρχηγός αυτής της εβδομάδας.

Η Ειρήνη για αρχή όρισε τους δύο υπηρέτες του σπιτιού, τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και την Κάτια Δέδε, μιας και κανένας από τους δύο δεν είχε ξανά περάσει από την θέση αυτή.

Λίγο αργότερα, ο Σάκης συγκέντρωσε τα παιδιά στο τραπέζι προκειμένου να ανακοινώσει η αρχηγό τον πρώτο μονομάχο, ο οποίος τελικά είναι ο Βασίλης, με τον ίδιο να δείχνει έντονα την ενόχληση του.

Φάρμα Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος ο πρώτος μονομάχος

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ανακοίνωσε πως μπαίνει στη Φάρμα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως σε λίγο καιρό θα τη δούμε να μπαίνει στη Φάρμα, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε να πει τελικά το «ναι» στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 παρόλο που αρχικά δεν ήθελε πολύ να πάει. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα τη δούμε να μπαίνει στη Φάρμα και να δοκιμάζει τον εαυτό της στις γεωργικές εργασίες.

«Η αλήθεια είναι ότι όλες αυτές τις ημέρες είμαι κάπως εξαφανισμένη από τα social και υπάρχει ένα ερωτηματικό σχετικά αν μπω στη “Φάρμα” και θέλω να σας πω ότι όλες αυτές τις ημέρες κάνω καραντίνα. Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο γιατί σε πολύ λίγες ημέρες μπαίνω κι εγώ στο παιχνίδι και θα με βλέπεται στις οθόνες σας», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα - Μαρία Τοτόμη: «Η Κυριακή με υποβίβασε»

Παναγιώταρου: Έβγαλε νύχια, τρέσες, βλεφαρίδες και έκανε δηλώσεις πριν μπει στη Φάρμα

Share