Πρωινό: Μπαίνει στη Φάρμα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για την είσοδό της στο ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρωινό: Μπαίνει στη Φάρμα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

Η Φάρμα επιστρέφει απόψε με ένα νέο επεισόδιο στον ΑΝΤ1 και ήδη γνωρίζουμε πως θα μπει ο Τάσος Ξιαρχό. Το πρωί της Παρασκευής, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στους συνεργάτες της στο Πρωινό πως τον επόμενο καιρό ενδέχεται να δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Πριν από μερικούς μήνες είχε ακουστεί πως η εκρηκτική ξανθιά θα αναλάμβανε τον ρόλο της Bachelorette στη θηλυκή βερσιόν του ριάλιτι του ALPHA. Παρόλα αυτά το σχέδιο αυτό ναυάγησε και το κανάλι προχωράει σε δεύτερο κύκλο Bachelor, ενώ αργότερα ακούστηκε το όνομά της και για το Survivor.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή συζητούσε την είσοδο των χορευτριών στο παιχνίδι και κάπου εκεί, η Φαίη Σκορδά έριξε τη δική της... βόμβα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό για την είσοδο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στη Φάρμα

«Τα κορίτσια μπαίνουν σίγουρα. Εγώ έχω μια δική μου πληροφορία, δεν είναι όμως σίγουρο. Πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου υπάρχει περίπτωση να γίνει αγρότισσα και να μπει στη Φάρμα. Εγώ χθες έκανα το τηλεφώνημά μου. Δε μίλησα με την Αλεξάνδρα, μίλησα με άτομο του περιβάλλοντός της. Μου είπε πως την Κυριακή μπορεί να μπει μέσα» είπε η Φαίη Σκορδά.

«Δεν τον χωνεύουν τον Τζώρτζογλου! Θέλουν να τον πετάξουν έξω»

Απόσπασμα από το σημερινό 2/4 επεισόδιο της Φάρμας πρόβαλλαν στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως όλοι οι παίκτες θέλουν να πετάξουν εκτός παιχνιδιού τον Στράτο Τζώρτζογλου γιατί δεν τον χωνεύουν.

Αφορμή για να νευριάσουν περισσότερο οι συμπαίκτες του ήταν η επίσκεψη της Φαίης Σκορδά στο παιχνίδι, καθώς ο ηθοποιός ήταν υπερβολικός στις κινήσεις του.

«Ο Ντούπης θέλει να πετάξει έξω τον Τζώρτζογλου. Παιδιά, να σας πω κάτι, δεν τον χωνεύουνε τον Τζώρτζογλου. Τους εξόργισε πολύ τους παίκτες, όταν μπήκες κι εσύ Φαίη στη Φάρμα και σε πλησίασε. Θεωρούν ότι ο Τζώρτζογλου κάνει ένα σόου. Δεν τον γουστάρουν και η στρατηγική τους είναι να τον πετάξουν έξω, εγώ αυτό ξέρω και είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να τον πετάξουν έξω από το παιχνίδι», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Απόψε να σημειώσουμε, θα δούμε τον Ντούπη να τσακώνεται με τον Στράτο Τζώρτζογλου, με τον ηθοποιό να γίνεται έξαλλος και να ανεβάζει τον τόνο της φωνής του. Ενώ, στις δηλώσεις στις κάμερες θα ξεσπάσει και θα ζητήσει συγγνώμη.

Από την άλλη ωστόσο, ο Ντούπης θα έχει και μερικά τετ α τετ με την Κατσοσεγράκη, με την οποία όπως έχουμε δει στα τελευταία επεισόδια, έχει έρθει αρκετά κοντά.

Αρχηγός σύμφωνα με το Πρωινό θα είναι άντρας, ενώ υπηρέτρια η Μαρία Φραγκάκη.