Φάρμα trailer 2/4: Έξαλλος ο Τζώρτζογλου - «Όποιος γουστάρει αυτά να τα λέει στην μάχη, όχι εδώ»

Ξεσπά και η Κολιδά - «Όχι θα κάτσω να σκάσω εγώ για τα χωριατοπαιδάκια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα trailer 2/4: Έξαλλος ο Τζώρτζογλου - «Όποιος γουστάρει αυτά να τα λέει στην μάχη, όχι εδώ»

Ο κακός χαμός πρόκειται να γίνει στο επεισόδιο της Παρασκευής (02/04) στην Φάρμα, με τον Στράτο Τζώρτζογλου και την Ειρήνη Κολιδά να γίνονται έξω φρενών.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, που στο προηγούμενο επεισόδιο δάκρυσε, ξέσπασε ενώπιων όλων των παικτών, οι οποίοι όπως φαίνεται προβλέπουν κάθε φορά τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών και των αγωνισμάτων, με τον ίδιο να δηλώνει πως όποιος επιθυμεί να λέει παραπάνω λόγια από όσα πρέπει, να το κάνει στην Μάχη και όχι μες στο σπίτι.

Έξαλλη γίνεται και η Ειρήνη Κολιδά, η οποία λέει χαρακτηριστικά πως την ενδιαφέρει η ζωή που έχει έξω και ότι δεν πρόκειται να κάτσει να σκάσει για τα.. χωριατοπαιδάκια!

Το trailer της Φάρμας για την Παρασκευή 2/4

Η τελευταία ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό πριν μπει στη Φάρμα

Πριν από λίγες μέρες, έγινε γνωστό πως ο Τάσος Ξιαρχό πρόκειται να μπει στη Φάρμα, και έτσι ο ίδιος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως από εδώ και στο εξής, τον λογαριασμό του θα διαχειρίζονται οι φίλοι του.

Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος, και νικητής της πρώτης σεζόν του J2US, ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις ικανότητες τους και στο αγρόκτημα του ΑΝΤ1. Ο ίδιος ανακοίνωσε πως πρόκειται να τον δούμε για πρώτη φορά στο παιχνίδι αυτή την Παρασκευή.

«Παιδιά έχω μπει στη φάρμα, σας ευχαριστώ για τα μηνύματα. Την Παρασκευή θα με δείτε να κάνω τον αγρότη. Τον λογαριασμό μου τον χειρίζονται φίλοι μου για να είναι ενεργός, οπότε μην ξαφνιάζεστε όταν βλέπετε post μου. Σας ευχαριστώ για το support».

Τάσος Ξιαρχό Φάρμα