Φάρμα - trailer 23/4: Άφωνοι οι παίκτες - Μπαίνει νέο πρόσωπο στο παιχνίδι

Απολαυστικές στιγμές και εντάσεις στο αποψινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα - trailer 23/4: Άφωνοι οι παίκτες - Μπαίνει νέο πρόσωπο στο παιχνίδι

Απολαυστικό είναι το σημερινό 23/4 επεισόδιο της Φάρμας. Θα δούμε επικές στιγμές την ώρα του αρμέγματος της αγελάδας, στην κουζίνα και όχι μόνο. Ωστόσο, δεν θα λείψουν και οι εντάσεις.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου θα γκρινιάξει πως δεν την ξύπνησαν οι συμπαίκτες της, με αποτέλεσμα - όπως λέει η ίδια - να είναι ένας εύκολος στόχος για να ψηφισθεί και να μονομαχήσει για την παραμονή της στο παιχνίδι.

Μάλιστα, στο νέο επεισόδιο της Φάρμας, ένας νέος παίκτης κάνει την είσοδο του και όλοι μένουν άφωνοι!

Να σημειώσουμε πως στην Φάρμα αναμένεται να μπει από στιγμή σε στιγμή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η personal trainer της, Ειρήνη Δανιήλ, αποκάλυψε τα πάντα για την απόφαση της και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί τον τελευταίο καιρό.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Αποκλειστικό απόσπασμα από την Φάρμα του ΑΝΤ1

Το Πρωινό έδειξε ένα ακόμα απόσπασμα από το νέο επεισόδιο της Φάρμας, στο οποίο ο Στράτος Τζώρτζογλου φαίνεται να έχει εκνευριστεί πάρα πολύ με την Μαρία Μιχαλοπούλου και να ανεβάζει τις εντάσεις μαζί της.

Συγκεκριμένα, κάποιος άφησε την πόρτα ανοιχτή και τα ζώα βγήκαν έξω, γεγονός που έφερε νέους καυγάδες ανάμεσα στο παιχνίδι.

Ο Στράτος Τζώρτζολγου ξέσπα για ακόμα μία φορά με αφορμή τη συμπεριφορά και λέει στην κάμερα: «Δεν ξέρω αν ξέρει πολλά από ζώα, δε νομίζω. Έχει μια αίσθηση αλλά ο τρόπος που μιλάει… Εμένα μου μίλησε προσβλητικά. Θα έπρεπε να είναι προσεκτική», τον ακούμε να λέει.