Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: Οργισμένος ο Τζώρτζογλου με τον Θεοδώρουλο - «Καταπατάς ιερά και όσια»

«Εγώ αν ήμουν στην θέση του θα είχα αποχωρήσει από σεβασμό» είπε ξεσπώντας

Φάρμα: Οργισμένος ο Τζώρτζογλου με τον Θεοδώρουλο - «Καταπατάς ιερά και όσια»
TV24 17.04.2021 23:43
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε ένα έντονο ξέσπασμα προχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου, λίγο πριν μονομαχήσουν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, για την παραμονή τους στην Φάρμα.

Ο Βασίλης διάλεξε ως δεύτερο μονομάχο τον Μιχάλη, μια επιλογή που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και σχολίων, ιδίως από τον Στράτο.

Αφού πρώτα το αγαπημένο δίδυμα τον «στόλισε», ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε στον αγώνα όλους τους παίκτες για να μονομαχήσουν.

Πριν όμως ξεκινήσουν οι δύο παίκτες, ο Στράτος ξέσπασε και δήλωσε πως κανονικά ο Βασίλης θα έπρεπε να αποχωρήσει από μόνος του απλά και μόνο από σεβασμό.

Φάρμα οργισμένος ο Τζώρτζογλου με τον Θεοδώρουλο

Μαρία Τοτόμη: «Η Κυριακή με υποβίβασε»

Το πρωί της Δευτέρας, η Μαρία Τοτόμη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχώρησή της από τη Φάρμα αλλά και για τη σχέση της με την Κυριακή Κατσογρεσάκη με την οποία είχε έρθει κοντά.

Η Μαρία Τοτόμη αναφέρθηκε και στα υπονοούμενα που υπάρχουν για το φλερτ της Κυριακής με τον Ντούπη ενώ την ίδια στιγμή τόνισε πως τον χρησιμοποιεί μέσα στη Φάρμα.

«Δεν ήθελα απλά να κερδίσω, απλά ήθελα να είμαι δίπλα στην Κυριακή για να της δείξω ότι όχι απλά σε φτάνουμε, μην νομίζεις ότι είσαι κάτι. Είχα κάνει εικόνα ότι θα φύγω, για αυτό δεν μπήκα ανταγωνιστικά μέσα. Με υποβίβασε η Κυριακή, με έκανε να πιστέψω ότι έχω φύγει ήδη…

Κανένας στη Φάρμα δεν ήταν ο άνθρωπός μου. Ο μόνος άνθρωπος που έλεγε μια κουβέντα στην Κυριακή ήμουν εγώ. Είχε απομακρύνει όλους τους υπόλοιπους. Ο Ντούπης είναι ένα πολύ καλό παιδί. Τον χειρίζεται μέχρι τελικής πτώσης. Δεν στεναχωρήθηκα, επειδή με διάλεξε, αλλά επειδή δεν μου είπε τίποτα μετά. Ήταν σαν να μην υπήρχα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στη σχέση της Κυριακής με τον Ντούπη, είπε: «Παιδιά πραγματικά δε ξέρω. Δείχνουν σα να είναι μαζί. Ο ένας υποστηρίζει πάρα πολύ τον άλλον… Η Κατσογρεσάκη είναι όλη μέρα από πίσω του, δεν τον αφήνει λεπτό μόνο του. Και να πάμε κάποια στιγμή να του μιλήσουμε οι υπόλοιπες γυναίκες, έχει μπει στη μέση και τον έχει πάει πιο δίπλα. Τον διεκδικεί μέχρι τελικής πτώσεως».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα: Έξαλλος ο Στράτος Τζώρτζογλου

Φάρμα: Μπήκαν στο παιχνίδι ο Τάσος Ξιαρχό και ο Κώστας Γκρέκας

Share