Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: «Κλάμα» με Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο - «Άντε μωρέ, με τον κοντορεβυθούλη»

Τα σχόλια τους για τον Θεοδωρόπουλο - «Ρίξ' του εκεί ένα φύσημα αύριο, να φύγει να τελειώνουμε»

Φάρμα: «Κλάμα» με Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο - «Άντε μωρέ, με τον κοντορεβυθούλη»
TV24 17.04.2021 23:05
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μιχάλης Ιατρόπουλος και Στράτος Τζώρτζογλου δίνουν πάλι ρεσιτάλ στην Φάρμα, με τις ατάκες τους προς τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο να προκαλούν απίστευτο γέλιο!

Την μονομαχία του Μιχάλη και του Βασίλη πρόκειται να δούμε από λεπτό σε λεπτό, με τους περισσότερους παίκτες να τάσσονται υπέρ του πρώτου.

Φυσικά, αυτός που τον ενθαρρύνει περισσότερο, είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μαζί με τον Μιχάλη, αποτελούν το καλύτερο δίδυμο που θα μπορούσαμε να δούμε!

Σε μια κουβέντα τους για την μονομαχία που πρόκειται να γίνει, οι δύο τους έριξαν τα «καρφιά» τους για τον Βασίλη, προκαλώντας απίστευτο γέλιο, ειδικότερα με τον χαρακτηρισμό του... κοντορεβυθούλη!

Φάρμα «Κλάμα» με Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο

Μαρία Τοτόμη: «Η Κυριακή με υποβίβασε»

Το πρωί της Δευτέρας, η Μαρία Τοτόμη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχώρησή της από τη Φάρμα αλλά και για τη σχέση της με την Κυριακή Κατσογρεσάκη με την οποία είχε έρθει κοντά.

Η Μαρία Τοτόμη αναφέρθηκε και στα υπονοούμενα που υπάρχουν για το φλερτ της Κυριακής με τον Ντούπη ενώ την ίδια στιγμή τόνισε πως τον χρησιμοποιεί μέσα στη Φάρμα.

«Δεν ήθελα απλά να κερδίσω, απλά ήθελα να είμαι δίπλα στην Κυριακή για να της δείξω ότι όχι απλά σε φτάνουμε, μην νομίζεις ότι είσαι κάτι. Είχα κάνει εικόνα ότι θα φύγω, για αυτό δεν μπήκα ανταγωνιστικά μέσα. Με υποβίβασε η Κυριακή, με έκανε να πιστέψω ότι έχω φύγει ήδη…

Κανένας στη Φάρμα δεν ήταν ο άνθρωπός μου. Ο μόνος άνθρωπος που έλεγε μια κουβέντα στην Κυριακή ήμουν εγώ. Είχε απομακρύνει όλους τους υπόλοιπους. Ο Ντούπης είναι ένα πολύ καλό παιδί. Τον χειρίζεται μέχρι τελικής πτώσης. Δεν στεναχωρήθηκα, επειδή με διάλεξε, αλλά επειδή δεν μου είπε τίποτα μετά. Ήταν σαν να μην υπήρχα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στη σχέση της Κυριακής με τον Ντούπη, είπε: «Παιδιά πραγματικά δε ξέρω. Δείχνουν σα να είναι μαζί. Ο ένας υποστηρίζει πάρα πολύ τον άλλον… Η Κατσογρεσάκη είναι όλη μέρα από πίσω του, δεν τον αφήνει λεπτό μόνο του. Και να πάμε κάποια στιγμή να του μιλήσουμε οι υπόλοιπες γυναίκες, έχει μπει στη μέση και τον έχει πάει πιο δίπλα. Τον διεκδικεί μέχρι τελικής πτώσεως».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα: Έξαλλος ο Στράτος Τζώρτζογλου

Φάρμα: Μπήκαν στο παιχνίδι ο Τάσος Ξιαρχό και ο Κώστας Γκρέκας

Share