Φάρμα Highlights (11/4): Η είσοδος των νέων παικτών, οι μονομάχοι και τα νεύρα του Τζώρτζογλου

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα Highlights (11/4): Η είσοδος των νέων παικτών, οι μονομάχοι και τα νεύρα του Τζώρτζογλου

Άλλο ένα επεισόδιο της Φάρμας ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (11/4) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από την είσοδο των δύο νέων παικτών, στους μονομάχους και στο ξέσπασμα του Στράτου Τζώρτζογλου.

Αυτά είναι τα highlights του MasterChef 5

Τσακίστηκε η Κάτια Δέδε κόβοντας ξύλα

Ένα μικρό ατύχημα είχε η Κάτια Δέδε στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμα, όταν ο αρχηγός αυτής της εβδομάδας, ο Θανάσης Πάτρας της ζήτησε να κόψει ξύλα.

Η ίδια όπως έκοβε τα ξύλα είχε την ιδέα να πατήσει πάνω του για να κοπεί πιο εύκολα, μόνο που δεν σκέφτηκε ότι το κούτσουρο θα άνοιγε στα δύο και θα έχανε την ισορροπία της.

Έτσι κι έγινε λοιπόν! Όταν οι συμπαίκτες της κατάλαβαν πως είναι καλά ξεκίνησαν να γελάνε, να τη βρίζουν και να την κοροιδεύουν για αυτή της την ιδέα!

Δέδη πτώση

Μπήκαν στο παιχνίδι ο Τάσος Ξιαρχό και ο Κώστας Γκρέκας

O Τάσος Ξιαρχό και ο Κώστας Γκρέκας μπήκαν στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Με έκπληξη αντιμετώπισαν την είσοδο των δύο νέων παικτών στη «Φάρμα» οι διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι έφτασαν και τάραξαν την… καθημερινότητα των παικτών, οι οποίοι ξεκουράζονταν λίγο μέχρι οι δύο μονομάχοι να διεκδικήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι!

Οι παίκτες έδειξαν τους χώρους στους «νέους», με τον Τάσος Ξιαρχό να αντιδρά στις… υποδείξεις, κυρίως για το πού θα κοιμηθεί. Στη συνέχεια μπήκε στην κουζίνα με τις γυναίκες και πήρε το μέρος τους όσον αφορά στο γεγονός ότι εκείνες είναι οι μόνες που μαγειρεύουν. Από την άλλη ο Κώστας Γκρέκας έκατσε με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και στη συνέχεια έπιασε δουλειά, κόβοντας ξύλα.

Κυριακή και Μαρία Τοτόμη οι δύο μονομάχοι

Στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας είδαμε μια αποχώρηση με την Κυριακή να είναι η πρώτη «μονομάχος», η οποία επέλεξε την αντίπαλό της για να αγωνιστούν για την παραμονή.

Στη δοκιμασία ασυλίας κέρδισε η Ειρήνη Κολιδά με αποτέλεσμα και να μην μπορεί να ψηφιστεί ως η δεύτερη μονομάχος.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η Κυριακή Κουτσογρεσάκη θα έπρεπε να επιλέξει την αντίπαλό της από τις υπόλοιπες γυναίκες της Φάρμας.

Η μαύρη πέτρα τελικά πήγε από την ίδια στην Μαρία Τοτόμη, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν έρθει κοντά η οποία αποχώρησε από το παιχνίδι.

Έξαλλος ο Στράτος Τζώρτζογλου

Εκτός εαυτού βγήκε στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Όλα ξεκίνησαν με ένα σχόλιο του Μιχάλη Ιατρόπουλου, ο οποίος ύψωσε τον τόνο της φωνής του, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να ξαναδείξει κάτι στον Στράτο Τζώρτζογλου, καθώς δεν ακολουθεί τις οδηγίες του και κάνει τα δικά του.

Τότε, ο Στράτος “εξερράγη”, αναφέροντας: “Έκανα λάθος τη γωνία, μην μου πάρεις το κεφάλι τώρα. Μην το κάνεις τόσο θέμα. Ερωτήσεις κάνω Μιχάλη μου, μη φωνάζεις σε παρακαλώ! Έλα, ένα όριο έχουν όλα. Προσπαθώ να βοηθήσω… Εντάξει το αφήνω. Δεν θέλω να μου μιλάτε έτσι, δεν θέλω να μου ξαναμιλήσει κανείς έτσι”.

Ο ηθοποιός άφησε στη μέση ό,τι έφτιαξε και έφυγε. Στη συνέχεια, όταν η ένταση πέρασε, οι δύο άνδρες κάθισαν στο τραπέζι και τα βρήκαν.