Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: Ο Θανάσης Πάτρας ο νέος αρχηγός της εβδομάδας

Πήρε την νίκη μέσα από τα χέρια του Μαντζουράνη

Φάρμα: Ο Θανάσης Πάτρας ο νέος αρχηγός της εβδομάδας
TV24 09.04.2021 22:17
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Την αρχηγία της εβδομάδας διεκδίκησαν στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας ο Θανάσης Πάτρας και ο Βασίλης Μαντζουράνης.

Ο πρώτος επιλέχθηκε από την Μαρία Φραγκάκη που αποχώρησε στο προηγούμενο επεισόδιο, ενώ ο δεύτερος από τους υπόλοιπους παίκτες σε ανοιχτή ψηφοφορία.

Φάρμα ο Θανάσης Πάτρας ο νέος αρχηγός της εβδομάδας

Οι δύο άντρες δοκιμάστηκαν σε ένα δύσκολο αγώνισμα, με τον Θανάση Πάτρα τελικά να σημειώνει καλύτερη επίδοση και να ορίζεται ο νέος αρχηγός.

Φραγκάκη: «Στο τελικό θέλω Πάτρα, Ιατρόπουλο, Στράτο, Ειρήνη Κολιδά και Μαρία»

Για την εμπειρία της στη Φάρμα, μίλησε η Μαρία Φραγκάκη η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Ποιους παίκτες θέλει να δει στον τελικό του ριάλιτι.

«Ήταν σοκαριστικό όλο αυτό και η μετάβαση στον έξω κόσμο. Βγαίνοντας θυμάμαι που έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται: "Λες να είναι όλα καλά;" Και βγαίνω και αντικρίζω πολύ χειρότερη κατάσταση», είπε αρχικά για την εξέλιξη της πανδημίας μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι.

«Τραυματίστηκα πάνω στη δουλειά, την ώρα που ξεφορτώναμε κάποια ξύλα. Ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι γλυκύτατος και τον λάτρεψα. Είναι πραγματικά πολύ καλός και θετικός άνθρωπος. Δεν είναι συνεχώς σε αυτή την κατάσταση που βλέπουμε στα επεισόδια. Στο τελικό θα ήθελα πολύ να δω τον Θανάση Πάτρα, τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και εννοείται και τον Στράτο, όπως θα ήθελα να δω την Ειρήνη Κολιδά και τη Μαρία Μιχαλοπούλου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα: Τραυματίστηκε η Μαρία Φραγκάκη

Η Φάρμα - σύζυγος Μαρίας Φραγκάκη: «Είναι σημαντικό και το οικονομικό κομμάτι»

Share