Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: Θανάσης Πάτρας και Βασίλης Μαντζουράνης οι δύο υποψήφιοι αρχηγοί

Τον πρώτο τον όρισε η Μαρία Φραγκάκη μετά την αποχώρηση της

Φάρμα: Θανάσης Πάτρας και Βασίλης Μαντζουράνης οι δύο υποψήφιοι αρχηγοί
TV24 09.04.2021 22:05
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τους δύο νέους υποψήφιους αρχηγούς όρισαν στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας οι παίκτες, με τον Θανάση Πάτρα και τον Βασίλη Μαντζουράνη να διεκδικούν αυτήν την εβδομάδα την αρχηγία.

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους εν δυνάμει αγρότες στο τραπέζι προκειμένου να τους ανακοινώσει μια αλλαγή στο παιχνίδι αλλά και να ορίσουν τους νέους υποψηφίους προς αποχώρηση.

Φάρμα Θανάσης Πάτρας και Βασίλης Μαντζουράνης οι δύο υποψήφιοι αρχηγοί

Η Μαρία Φραγκάκη, που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα, όρισε ως πρώτο υποψήφιο τον Θανάση Πάτρα, ενώ λίγο αργότερα οι παίκτες σε ανοιχτή ψηφοφορία, όρισαν τον Βασίλη Μαντζουράνη!

Μαρία Φραγκάκη: «Ο Μπίλι αδειάζει και την παραγωγή με αυτό που έκανε»

Η Μαρία Φραγκάκη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, όπου έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση της από την Φάρμα, στο επεισόδιο του Σαββάτου 3/4.

«Είδα το επεισόδιο με την αποχώρηση μου και φούντωσα, όταν είσαι επαγγελματίας και δουλεύεις στην τηλεόραση καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κρατηθείς λίγο. Εγώ μίλησα πολύ λογικά νομίζω και όταν βγήκα υπηρέτρια παρόλο που ήμουν με χτυπημένο χέρι, είχα νάρθηκα και δεν ήξερα πως είναι το χτύπημα.

Ξεκάθαρα την απόφαση την είχε πάρει ο Ντούπης γιατί ο Μπίλι έχει μηδέν κριτική σκέψη. Έβγαλαν κακία και ο Μπίλι ήθελε εξαρχής να με βγάλει, ισχυρίστηκε ότι δεν είχα τραυματισμό και αδειάζει και την παραγωγή με αυτό που έκανε», δήλωσε αρχικά η Μαρία Φραγκάκη.

Και συμπλήρωσε: «Δεν είχα την επιλογή να μην παίξω, είπα δεν μασάω και αγωνίστηκα. Υπάρχει κλίκα και στρατόπεδο. Είναι ο Ντούπης, ο Μπίλι και η Κυριακή που βλέπουν φαντάσματα, βλέπουν εχθρούς. Εμείς είχαμε μπει τόσο καλοπροαίρετα και πέσαμε από τα σύννεφα με όλα αυτά που είχαν γίνει… Ο Στράτος και ο Ιατρόπουλος με στήριξαν πάρα πολύ, ο Θανάσης δεν έχει στρατηγική και δεν εκφράζεται πολύ εύκολα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοφία Παυλίδου: Κόλλησε κορωνοϊό αμέσως μετά την αποχώρηση της από την Φάρμα

Τηλεθέαση 3/4: Ανεβαίνει η Φάρμα - Σταθερό το MasterChef 5

Share