Φάρμα: Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για μια αλλαγή στο παιχνίδι

Άφησε άναυδους τους παίκτες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για μια αλλαγή στο παιχνίδι

Με μια ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο της Φάρμας, που πρόκειται να αλλάξει τις ισορροπίες του παιχνιδιού.

Ο παρουσιαστής συγκέντρωσε τους παίκτες στο τραπέζι προκειμένου να διαβάσουν το γράμμα της Μαρίας Φραγκάκη που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και να αναδείξουν τον αρχηγό.

Φάρμα ανακοίνωση Σάκη Τανιμανίδη

Ωστόσο, πριν από αυτήν την διαδικασία, ο Σάκης ανακοίνωσε μια νέα αλλαγή στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τον πιο αγαπημένο παίκτη από το παιχνίδι, στον οποίο πρόκειται να δώσει αυτόματα και την ασυλία.

Το αποτέλεσμα θα το ανακοινώσει μετά την ανάδειξη του νέου αρχηγού.

«Στο τελικό θέλω Πάτρα, Ιατρόπουλο, Στράτο, Ειρήνη Κολιδά και Μαρία»

Για την εμπειρία της στη Φάρμα, μίλησε η Μαρία Φραγκάκη η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Ποιους παίκτες θέλει να δει στον τελικό του ριάλιτι.

«Ήταν σοκαριστικό όλο αυτό και η μετάβαση στον έξω κόσμο. Βγαίνοντας θυμάμαι που έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται: "Λες να είναι όλα καλά;" Και βγαίνω και αντικρίζω πολύ χειρότερη κατάσταση», είπε αρχικά για την εξέλιξη της πανδημίας μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι.

«Τραυματίστηκα πάνω στη δουλειά, την ώρα που ξεφορτώναμε κάποια ξύλα. Ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι γλυκύτατος και τον λάτρεψα. Είναι πραγματικά πολύ καλός και θετικός άνθρωπος. Δεν είναι συνεχώς σε αυτή την κατάσταση που βλέπουμε στα επεισόδια. Στο τελικό θα ήθελα πολύ να δω τον Θανάση Πάτρα, τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και εννοείται και τον Στράτο, όπως θα ήθελα να δω την Ειρήνη Κολιδά και τη Μαρία Μιχαλοπούλου».