Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ανακοίνωσε πως μπαίνει στη Φάρμα

Θα τη δούμε σε λίγο καιρό στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ανακοίνωσε πως μπαίνει στη Φάρμα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως σε λίγο καιρό θα τη δούμε να μπαίνει στη Φάρμα, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε να πει τελικά το «ναι» στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 παρόλο που αρχικά δεν ήθελε πολύ να πάει. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα τη δούμε να μπαίνει στη Φάρμα και να δοκιμάζει τον εαυτό της στις γεωργικές εργασίες.

Η ανακοίνωση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τη Φάρμα

«Η αλήθεια είναι ότι όλες αυτές τις ημέρες είμαι κάπως εξαφανισμένη από τα social και υπάρχει ένα ερωτηματικό σχετικά αν μπω στη “Φάρμα” και θέλω να σας πω ότι όλες αυτές τις ημέρες κάνω καραντίνα. Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο γιατί σε πολύ λίγες ημέρες μπαίνω κι εγώ στο παιχνίδι και θα με βλέπεται στις οθόνες σας», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Μου έρχονται καθημερινά μηνύματα "Είσαι πλαστικιά, τι άλλο θα κάνεις"»

Ποιος είπε ότι πρόσφεραν 6.000 ευρώ την εβδομάδα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προκειμένου να πάρει μέρος στη “Φάρμα” και στο “Survivor”; Η ίδια δίνει την αποστομωτική της απάντηση δηλώνοντας: “Λάθος! Τα χρήματα ήταν πολύ περισσότερα!”... Ακομπλεξάριστη και έχοντας πετάξει από πάνω της τους κανόνες του καθωσπρεπισμού, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανοίγει στο YOU την πόρτα του σπιτιού της στο νέο της διαμέρισμα στο κέντρο τής Αθήνας - δείτε εδώ backstage βίντεο που το δείχνει - 5 μήνες μετά τον χωρισμό της από τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας κάνει μια εξομολόγηση καρδιάς για την ψυχοθεραπεία που κάνει, για το τέλος του γάμου της, εάν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης με τον πρώην σύζυγό της και εάν θα έκανε rapid test σε μια νέα σχέση που θα έμπαινε στη ζωή της...

Από την Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό You

Σε όλες τις προτάσεις συμμετοχής που σου έκαναν για τη “Φάρμα” και για το “Survivor” αρνήθηκες. Γιατί;

Δεν με ενδιαφέρει να κάνω κάτι μόνο για την προβολή και τα χρήματα. Μπορεί τα χρήματα που μου προσέφεραν να ήταν πολύ καλά, αλλά ήθελα να μου ταιριάζει και το concept. Θα προτιμούσα να πάρω μέρος σε κάτι που να έχει σχέση με το τραγούδι, τον χορό και τη μόδα.

Ακούστηκαν ότι σου έταξαν τρελά ποσά, πέντε και έξι χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα...

Και παραπάνω! Όμως, εάν με καταπιέζει κάτι, δεν θα το κάνω. Με ενδιαφέρει περισσότερο το προφίλ μου βγαίνοντας από ένα ριάλιτι παρά τα χρήματα, γιατί εάν δεν είσαι ο εαυτός σου μέσα σε ένα παιχνίδι μπερδεύεις τον κόσμο. Επίσης, εάν μου έλεγαν από το κανάλι ότι μετά θα με αξιοποιούσαν και σε άλλα προγράμματα, ίσως να το σκεφτόμουν πιο θετικά.

Έχουν περάσει 5 μήνες από τον χωρισμό σου, σήκωσες ποτέ εσύ ή ο Αριστομένης το τηλέφωνο και είπατε «να μείνουμε μαζί και να ξαναδοκιμάσουμε»;

Δεν το έχουμε δοκιμάσει πρακτικά. Γενικά, όμως, τον πρώην άντρα μου, που είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, δεν μπορώ να τον αποχωριστώ από τη ζωή μου. Πέρα από το ερωτικό και το συναισθηματικό κομμάτι, υπήρχε βαθιά εκτίμηση, ήμασταν και φίλοι, είχε πολλούς ρόλους στη ζωή μου, οπότε δεν μπορώ να τον βγάλω εύκολα - και δεν θέλω. Στην καραντίνα και γενικά από τη μέρα που χωρίσαμε υπάρχει επικοινωνία, δεν έχουμε μείνει στο ίδιο σπίτι, αλλά συναντήσεις έχουν υπάρξει πολλές. Τον εκτιμώ πολύ και έχω πολύ γλυκές αναμνήσεις και μόνο καλά πράγματα να θυμάμαι από εκείνον. Θέλω να τον έχω στη ζωή μου για πολλά χρόνια.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου περιοδικό You

Σε ενοχλούν εκείνοι που κατηγορούν τις influencers για τις πλαστικές που έχουν κάνει;

Το θέμα των πλαστικών θέλω να λήξει κάποια στιγμή γιατί είναι πολύ άσχημο κάποιος να στιγματίζεται μόνο από αυτό. Έχω κάνει τόσα πράγματα. Γενικά θεωρώ ότι όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα και θέλει να κάνει πλαστικές, μπορεί να τις κάνει, απλώς πρέπει λίγο να απενοχοποιηθούμε, δεν υπάρχει λόγος να ντρεπόμαστε, να το κρύβουμε αλλά ούτε και να το σχολιάζουμε.

Ποιο ήταν το τελευταίο μήνυμα που σου έστειλαν στο Instagram και σε ενόχλησε;

Καθημερινά μου έρχονται μηνύματα -δυστυχώς- περισσότερο από γυναίκες που μου γράφουν «Είσαι πλαστικιά, τι άλλο θα βρεις να κάνεις;», υπάρχουν όμως και άλλες που θέλουν τη συμβουλή μου, επειδή ήταν και ο άντρας μου πλαστικός χειρουργός.

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ