Φάρμα: Η προπόνηση που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου λίγο πριν μπει στο παιχνίδι

Είναι έτοιμη να ζήσει σαν αγρότισσα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Η προπόνηση που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου λίγο πριν μπει στο παιχνίδι

Στην Φάρμα αναμένεται να μπει από στιγμή σε στιγμή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η personal trainer της, Ειρήνη Δανιήλ, μίλησε στο Secret για την ειδική προπόνηση που έχουν κάνει.

Η όμορφη επιχειρηματίας, έβγαλε νύχια και βλεφαρίδες και είναι έτοιμη να εισβάλλει στο ριάλιτι επιβίωσης και να προσαρμοστεί στην ζωή μιας αγρότισσας.

Η γυμνάστρια της, Ειρήνη, αποκάλυψε τα πάντα για την απόφαση αυτή της Αλεξάνδρας και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί τον τελευταίο καιρό.

Οι δηλώσεις της personal trailer, Ειρήνης Δανιήλ, για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Δεν είναι μόνο μια πανέμορφη γυναίκα αλλά και ένα υπέροχο πλάσμα. Της αρέσει η γυμναστική. Μαζί κάνουμε ενδυνάμωση και αερόβιο. Η Αλεξάνδρα είναι πολύ πειθαρχημένη και ένα κορίτσι γεμάτο χαρά. Δεν το βάζει κάτω εύκολα και της αρέσουν τα δύσκολα».

Για την απόφαση της να μπει στο Φάρμα η Ειρήνη είπε: «Δεν είχα ιδέα… Ήξερα ότι κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις αλλά όχι λεπτομέρειες. Χάρηκα με την απόφασή της γιατί πιστεύω πως ότι κάνει το κάνει μετά από αρκετή σκέψη. Ο κόσμος θα τη λατρέψει πιο πολύ αλλά είναι και μια καλή ευκαιρία να δείξει πως δεν φοβάται να τσαλακωθεί.

Δεν γίνεται να μην την λατρέψεις. Εμείς θα συνεχίσουμε την προπόνησή μας και μετά ενώ στη Αλεξάνδρα βρήκα και μια νέα φίλη. Της εύχομαι τα καλύτερα…!»

Φάρμα η προπόνηση που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αυτά είδαμε χθες, 16 Απριλίου, στην Φάρμα

Ο απίστευτος μονόλογος του Στράτου Τζώρτζογλου

Σε έναν απίστευτο μονόλογο προχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου, με τον Θανάση Πάτρα να είναι ο υποτιθέμενος συνομιλητής του.

Οι δύο εν δυνάμει αγρότες είναι αρκετά κοντά στο παιχνίδι και μιας και είναι από τους μεγαλύτερους εκεί, αναλαμβάνουν αρκετά πράγματα.

Φάρμα ο απίστευτος μονόλογος του Στράτου Τζώρτζογλου

Ο Στράτος ξύπνησε τον Θανάση προκειμένου να μοιραστεί μαζί του ότι κάποιος του «έκλεψε» το αυγό του και δεν είχε να φτιάξει ομελέτα. Ο ίδιος όμως φαίνεται να είχε ξυπνήσει με αρκετές διαθέσεις και πήγαινε κατευθείαν από το ένα θέμα μετά το άλλο.

Το αστείο όμως είναι πως ο Θανάσης Πάτρας δεν του απάντησε ποτέ σε όλο αυτό το παραλήρημα, με τον ηθοποιό ωστόσο να συνεχίζει απτόητος τον μονόλογο του! Ίσως αυτός είναι και ένας λόγος που βγήκε την προηγούμενη εβδομάδα και ο πιο δημοφιλής παίκτης!

Έξαλλος ο Μαντζουράνης- «Ντούπη, Βασίλη και Κυριακή είστε ψεύτικοι»

Δεν άργησε και πολύ να κάνει φαίνεται το «μπαμ» ο Βασίλης Μαντζουράνης, ο οποίος με αφορμή μερικά σκηνικά, ξέσπασε κατά του Ντούπη, του Θεοδωρόπουλου αλλά και της Κυριακής.

Η συγκεκριμένη τριάδα έχει σχολιαστεί αρκετά από τους παίκτες, μιας και έχουν ήδη φτιάξει την κλίκα τους και ξέρουν να βγάζουν το φτυάρι και να θάβουν τους υπόλοιπους με την πρώτη ευκαιρία, ειδικά μετά την επιλογή του Θανάση Πάτρα να ορίσει τους δύο από αυτούς για υπηρέτες την προηγούμενη εβδομάδα.

Φάρμα Έξαλλος ο Θεοδωρόπουλος

Όλη αυτή λοιπόν η στρατηγική και η «πονηριά» των τριών έβγαλε έξω από τα ρούχα του τον Μαντζουράνη, ο οποίος ξέσπασε και τους αποκάλεσε ψεύτικους.

Φυσικά, η συζήτηση αυτή κυμαινόταν σε αρκετά υψηλούς τόνους, με τον Θανάση Πάτρα να επεμβαίνει και να βάζει μια τελεία.

Η Ειρήνη Κολιδά η αρχηγός της εβδομάδας

Σε μια μονομαχία για την αρχηγεία αυτής της εβδομάδας αγωνίστηκε η Μαρία Μιχαλοπούλου με την Ειρήνη Κολιδά.

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στον αχυρώνα προκειμένου να αγωνιστούν οι δύο κοπέλες και να οριστεί ο νέος αρχηγός.

Τελικά με πολύ μικρή διαφορά νίκησε η Ειρήνη και μετά από αρκετό καιρό η Φάρμα έχει και πάλι γυναίκα αρχηγό!

Για δεύτερη φορά ο Στράτος Τζώρτζογλου ο πιο δημοφιλής παίκτης

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ψηφίστηκε από τον κόσμο ο Στράτος Τζώρτζογλου ως ο πιο αγαπητός παίκτης της Φάρμας, με τον ίδιο να συγκινείται αρκετά.

Εδώ και δύο εβδομάδες έχει γίνει μια αλλαγή στο παιχνίδι και αυτή αφορά τον κόσμο, ο οποίος ψηφίζει για κάθε εβδομάδα τον πιο αγαπητό παίκτη, δίνοντας του αυτόματα ασυλία.

Φάρμα για δεύτερη φορά ο Στράτος Τζώρτζογλου ο πιο δημοφιλής παίκτης

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Στράτος βγήκε ο πιο δημοφιλής, κάτι που επαναλήφθηκε και αυτήν την φορά, με τον ίδιο να συγκινείται και να ξεσπά σε δάκρυα!

Τσακωμός Στράτου - Ξιαρχό για μια.. ντομάτα

Για μια.. ντομάτα τσακώθηκαν ο Τάσος Ξιαρχό με τον Στράτο Τζώρτζογλου, με τον πρώτο να δείχνει έντονα την ενόχληση του.

Ο ηθοποιός έχει πει αρκετές φορές πως πολλά φαγητά δεν τα τρώει, οπότε προσπαθούν να μοιράσουν ισόποσα τις μερίδες και τις ποσότητες.

Ωστόσο ο ίδιος στο σημερινό επεισόδιο δεν έφαγε το μεσημεριανό του και το έδωσε σε άλλους, οπότε αντί για μια ντομάτα, πήρε δύο, προκειμένου να φτιάξει την σαλάτα του, ενώ πρώτα όμως πήρε την άδεια από τον Ντούπη.

Όμως ο Τάσος -που μπήκε την προηγούμενη εβδομάδα στο παιχνίδι- φάνηκε να εκνευρίστηκε με αυτήν την πρωτοβουλία και ανέφερε την κίνηση αυτή του Στράτου ενώπιων όλων, με τους περισσότερους βέβαια να υπερασπίζονται τον ηθοποιό.

Φάρμα τσακωμός Στράτου - Ξιαρχό για μια.. ντομάτα

Η Κάτια και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος οι υπηρέτες της εβδομάδας

Τους δύο υπηρέτες της εβδομάδας ανακοίνωσε στην Φάρμα η Ειρήνη Κολίδα, μιας και αυτή ορίστηκε ως αρχηγός της νέας εβδομάδας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στο τραπέζι προκειμένου η αρχηγός να πει μπροστά σε όλους τα ονόματα των δύο υπηρετών.

Αφού πρώτα προηγήθηκε ο τσακωμός για ντομάτα, αμέσως μετά η Ειρήνη ανακοίνωσε πως για αυτήν την εβδομάδα, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος και η Κάτια Δέδε αναλαμβάνουν τα καθήκοντα του υπηρέτη, δηλαδή να φροντίζουν τον αχυρώνα, τα ζώα, το σπίτι του αρχηγού αλλά και να μαγειρεύουν.

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος ο πρώτος μονομάχος

Η Ειρήνη για αρχή όρισε τους δύο υπηρέτες του σπιτιού, τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και την Κάτια Δέδε, μιας και κανένας από τους δύο δεν είχε ξανά περάσει από την θέση αυτή.

Λίγο αργότερα, ο Σάκης συγκέντρωσε τα παιδιά στο τραπέζι προκειμένου να ανακοινώσει η αρχηγό τον πρώτο μονομάχο, ο οποίος τελικά είναι ο Βασίλης, με τον ίδιο να δείχνει έντονα την ενόχληση του.

Φάρμα Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος ο πρώτος μονομάχος