Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: Κυριακή και Ντούπης οι δύο υπηρέτες της εβδομάδας

Ο Θανάσης Πάτρας διάλεξε το «ζευγάρι» του σπιτιού

Φάρμα: Κυριακή και Ντούπης οι δύο υπηρέτες της εβδομάδας
TV24 09.04.2021 23:30
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τους δύο νέους υπηρέτες διάλεξε στο αποψινό επεισόδιο ο Θανάσης Πάτρας για αυτήν την εβδομάδα στην Φάρμα, καθώς ορίστηκε νωρίτερα ο νέος αρχηγός.

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στο τραπέζι προκειμένου ο Θανάσης να ανακοινώσει σε όλους ποιοι θα αναλάβουν τις ευθύνες των υπηρετών.

Φάρμα Κυριακή και Ντούπης οι δύο υπηρέτες της εβδομάδας

Προς έκπληξη όλων, ο αρχηγός όρισε ως υπηρέτες το ζευγαράκι του σπιτιού, δηλαδή τον Ντούπη και την Κυριακή, με τα δύο παιδιά βέβαια να φαίνονται ενθουσιασμένοι που για μια εβδομάδα θα μένουν στο ίδιο δωμάτιο.

«Στο τελικό θέλω Πάτρα, Ιατρόπουλο, Στράτο, Ειρήνη Κολιδά και Μαρία»

Για την εμπειρία της στη Φάρμα, μίλησε η Μαρία Φραγκάκη η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Ποιους παίκτες θέλει να δει στον τελικό του ριάλιτι.

«Ήταν σοκαριστικό όλο αυτό και η μετάβαση στον έξω κόσμο. Βγαίνοντας θυμάμαι που έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται: "Λες να είναι όλα καλά;" Και βγαίνω και αντικρίζω πολύ χειρότερη κατάσταση», είπε αρχικά για την εξέλιξη της πανδημίας μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι.

«Τραυματίστηκα πάνω στη δουλειά, την ώρα που ξεφορτώναμε κάποια ξύλα. Ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι γλυκύτατος και τον λάτρεψα. Είναι πραγματικά πολύ καλός και θετικός άνθρωπος. Δεν είναι συνεχώς σε αυτή την κατάσταση που βλέπουμε στα επεισόδια. Στο τελικό θα ήθελα πολύ να δω τον Θανάση Πάτρα, τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και εννοείται και τον Στράτο, όπως θα ήθελα να δω την Ειρήνη Κολιδά και τη Μαρία Μιχαλοπούλου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα: Τραυματίστηκε η Μαρία Φραγκάκη

Η Φάρμα - σύζυγος Μαρίας Φραγκάκη: «Είναι σημαντικό και το οικονομικό κομμάτι»

Share