Έλα στη Θέση μου (7/6): Ο Μάρκος ρίχνει ευθύνες στον Αχιλλέα για τη σύλληψη της Ρενάτας

Όλα όσα θα δούμε απόψε στη σειρά

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη Θέση μου (7/6) καθώς πλησιάζουμε προς το μεγάλο φινάλε. Αυτή τη φορά, ο Μάρκος θα προσπαθήσει να ρίξει ευθύνες στον Αχιλλέα για τη σύλληψη της Ρενάτας.

Αυτά θα δούμε σήμερα στο Έλα στη θέση μου

Η είδηση της σύλληψης της Ρενάτας έχει φέρει αναστάτωση σε όλους κι ο Μάρκος εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να ρίξει ευθύνες στον Αχιλλέα. Ο Ζούβας με τη Σύλβια προσπαθούν να επανορθώσουν για τη γκάφα που έκαναν στον Φώτη με το γράμμα της Βάνας, μέχρι που το μαθαίνουν ο Ατσαλάκης κι ο Ζαχαρίας και προθυμοποιούνται να βοηθήσουν.

Expand player

Η Σύλβια αναλαμβάνει να βοηθήσει τον Αχιλλέα που είναι έτοιμος να καταρρεύσει με τα νέα της Ρενάτας, την ίδια στιγμή που η Κέντρα βάζει πιο βαθιά το «μαχαίρι» και δεν υποκύπτει. Ποια η αντίδραση του Λεωνίδα όταν ο Θοδωρής επιμένει να βάλει το όνομα του σ’ ένα ντελικάτο μπουκάλι κρασί; Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας όταν ο Μάρκος του πετάξει στα μούτρα τις κατηγορίες για την κατάληξη της Ρενάτας; Δείτε εδώ τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας.

«Θα έχουμε καλό τέλος στο Έλα στη θέση μου»

Πριν από λίγο καιρό, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο οριστικό τέλος της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου, η οποία θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν.

Ο ηθοποιός, που πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε, ξεκαθάρισε πως η σειρά θα έχει σίγουρα ωραίο τέλος.

«Νομίζω ότι το «Έλα στη θέση μου» θα πάει και για έκτη χρονιά. Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να πέσει η αυλαία και να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος. Δεν ξέρω τι έχουν ετοιμάσει οι σεναριογράφοι αλλά φαντάζομαι πως θα έχουμε καλό τέλος», είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Δεν κάνω και δεν έχω κάνει αισθητικές παρεμβάσεις. Δεν συμφωνώ με αυτά σε ότι αφορά τουλάχιστον εμένα. Θέλω να αφήσει την φύση να κάνει τη δουλειά της», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σωτήρης Ταχτσόγλου: «Πέρασα από κάστινγκ για το Έλα στη Θέση μου και με πήραν στις Άγριες Μέλισσες»

Αθηνά Οικονομάκου: Το συγκινητικό «αντίο» της στο Έλα στη Θέση μου