Αθηνά Οικονομάκου: Το συγκινητικό «αντίο» της στο Έλα στη Θέση μου

«Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει για μένα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Το συγκινητικό «αντίο» της στο Έλα στη Θέση μου

Ο ρόλος της Αθηνάς Οικονομάκου ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου και έτσι η ηθοποιός θέλησε να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό σπίτι της με μία εξαιρετικά συγκινητική ανάρτηση.

Η Αθηνά Οικονομάκου υποδύθηκε τη «Φαίη» στη σειρά τα τελευταία 5 χρόνια και στην τελευταία της σεζόν, χρειάστηκε να φύγει λίγο νωρίτερα καθώς περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.

Έτσι, η εγκυμοσύνη της εντάχθηκε στο σενάριο και αποχώρησε και από τη σειρά, στέλνοντας ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου για το Έλα στη Θέση μου

«Απόψε έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος για εμένα. Τελευταία σκηνή της Φαίης Σταθάτου μετά από πέντε επιτυχημένες σεζόν και δύο πρώιμες αποχωρήσεις λόγω εγκυμοσύνης. Ευχαριστώ για όλα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε η αγαπημένη ηθοποιός.

Αθηνά Οικονομάκου Έλα στη θέση μου

«Και να συνεχιζόταν η σειρά του χρόνου εγώ θα αποχωρούσα»

Συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα έδωσε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Έλα στη Θέση μου και στο τέλος του ρόλο της, το οποίο θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Η αγαπημένη ηθοποιός διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της μιας και περιμένει το δεύτερο παιδάκι της. Την ίδια στιγμή αποχαιρέτησε και το τηλεοπτικό της σπίτι, την σειρά στην οποία εμφανίζεται τα τελευταία πέντε χρόνια.

Τέλος τα γυρίσματα λοιπόν για εσάς… Θα σας λείψει η Φαίη;

Νομίζω πως έκλεισε τον κύκλο της. Θα μου λείψουν οι συνεργάτες και η καθημερινότητά μας, η οικογένεια που είχαμε φτιάξει αυτά τα 5 χρόνια, που καθημερινά περνούσαμε εκπληκτικά. Αυτό το κομμάτι θα μου λείψει και όχι η Φαίη σαν ρόλος, γιατί έκανε τον κύκλο της και με το παραπάνω. Ολοκλήρωσε ό,τι είχε να δώσει. Την αγάπησα, με αγάπησε, περάσαμε πολύ ωραία, αλλά δεν χρειαζόταν να το τραβήξουμε παραπάνω.

Εν ολίγοις, ακόμα και αν συνεχιζόταν του χρόνου η σειρά, εγώ θα αποφάσιζα να μη συνεχίσω. Όσο για τους συνεργάτες; Μου λείπουν ήδη, αν και είμαι κάθε μέρα στα μηνύματα μαζί τους, γιατί είχαμε περάσει υπέροχα, κάτι που προφανώς συντέλεσε και στην επιτυχία της σειράς.

Αθηνά Οικονομάκου Έλα στη θέση μου