Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού με την πιο γλυκιά φωτογραφία

Το ανακοίνωσε πριν από λίγο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού με την πιο γλυκιά φωτογραφία

Το φύλο του μωρού θέλησε να ανακοινώσει η Αθηνά Οικονομάκου το απόγευμα της Κυριακής, δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Η όμορφη ηθοποιός και ο αγαπημένος της Φίλιππος Μιχόπουλος διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής του, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τον τον δεύτερο καρπό του έρωτα τους.

Η ίδια δεν είχε μοιραστεί το φύλο του μωρού αλλά είχε δηλώσει πολλές φορές πως θα ήθελε να έχει κοριτσάκι. Ωστόσο, η Αθηνά θέλησε να το ανακοινώσει σήμερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Τελικά, η Αθηνά περιμένει κοριτσάκι! Δημοσιεύοντας μια πολύ γλυκιά φωτογραφία, η ίδια έγραψε: «It’s a girl»!

 Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού

Η καινούργια της φωτογραφία στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μια ολοκαίνουργια φωτογραφία και ποζάρει στον φακό όσο διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει αποχωρήσει από την σειρά Έλα στη θέση μου λόγω του μωρού, όμως σίγουρα έχει ακόμα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η Αθηνά όμως παραμένει αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την ζωή της.

Αυτήν την φορά η ίδια πόζαρε στον φακό, όμως φαίνεται να είναι αρκετά εξαντλημένη, καθώς οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ.

Μάλιστα, στην φωτογραφία έγραψε: «Όταν νομίζεις ότι στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης είσαι ακόμα ο Superman, αυτά παθαίνεις. Ξεκούραση τώρα»!

Αθηνά Οικονομάκου καινούργια φωτογραφία