Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες δηλώσεις για το φύλο του μωρού της

«Δεν είχα εξ αρχής πρόβλημα με το φύλο του μωρού»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες δηλώσεις για το φύλο του μωρού της

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε για το δεύτερο μωράκι της που θα υποδεχτούν με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο σε λίγους μήνες και το τέλος της από την σειρά Έλα στη θέση μου.

Η αγαπημένη ηθοποιός, αποχωρεί από την σειρά λόγω της εγκυμοσύνης της, ενώ τους πρώτους μήνες της επόμενης σεζόν δεν θα την δούμε κάπου τηλεοπτικά.

Οι δηλώσεις της Οικονομάκου για το φύλο του μωρού της

«Αισθάνομαι πολύ ωραία. Είναι πολύ ωραίος ο τρόπος που το αποχαιρετώ. Αισθάνομαι ότι έχει κλείσει τον κύκλο του, είναι ούτως ή άλλως πολύ σημαντικός ο λόγος που φεύγω εγώ. Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, έπρεπε να τελειώσει, έτσι κι αλλιώς όλα τα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Δεν προσέχω τη διατροφή μου, ούτε την πρώτη φορά πρόσεχα.

Ο Μάξιμος είναι πολύ χαρούμενος προς το παρόν, περιμένει εναγωνίως το μωρό, τώρα θα δούμε πως θα αντιδράσει αλλά πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Στο γκάλοπ που έκανα για το φύλο του μωρού υπερίσχυσε το κορίτσι. Θα δούμε τι είναι. Ανυπομονώ, τώρα είμαι πολύ συνειδητοποιημένη, πιο ώριμη, ξέρω τι να περιμένω, είμαι καλύτερα από την πρώτη εγκυμοσύνη. Και στην πρώτη πολύ χαρούμενη ήμουν απλά τώρα ξέρω τι να περιμένω, τι με αγχώνει, πόσο να προετοιμαστώ και σε τι βαθμό.

Έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο γιατί σε λίγο μπαίνω στον όγδοο. Δεν είχα εξ αρχής πρόβλημα με το φύλο του μωρού. Αν ήταν αγόρι θα χαιρόταν περισσότερο ο Μάξιμος γιατί θα ήταν το ίδιο φύλο. Αν ήταν κορίτσι θα ήταν κάτι διαφορετικό οπότε θα ήταν το κατάλληλο γιατί θα είχα και τα δυο. Το πρώτο διάστημα της επόμενης σεζόν δε θα με δείτε κάπου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά», ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η καινούργια της φωτογραφία στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μια ολοκαίνουργια φωτογραφία και ποζάρει στον φακό όσο διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Αθηνά όμως παραμένει αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την ζωή της.

Αυτήν την φορά η ίδια πόζαρε στον φακό, όμως φαίνεται να είναι αρκετά εξαντλημένη, καθώς οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ.

Μάλιστα, στην φωτογραφία έγραψε: «Όταν νομίζεις ότι στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης είσαι ακόμα ο Superman, αυτά παθαίνεις. Ξεκούραση τώρα»!

Αθηνά Οικονομάκου καινούργια φωτογραφία