Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα σκηνοθέτη»

Σοκάρει η αποκάλυψη του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα σκηνοθέτη»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα του Σου Κου Family και στην Μαρία Βλάχου και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα σκηνοθέτη.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στις καταγγελίες των ηθοποιών για ανθρώπους του χώρου του θέατρου ενώ αναφέρθηκε και στην δική του περιπέτεια.

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Το ξέραμε τι γίνεται κι από ποιους, ενδεχομένως όχι σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιες λεπτομέρειες. Μπράβο στα κορίτσια και στα αγόρια που βγήκαν κι όσοι βγουν ακόμα, πρέπει να τελειώσει αυτό το πράγμα και να υπάρξει εξυγίανση.

Είχα δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση πριν από πολλά χρόνια από άντρα, όταν ήμουν πιτσιρικάς κι έκανα τα πρώτα μου βήματα στην δραματική σχολή. Από άντρα σκηνοθέτη και φυσικά δεν έγινε τίποτα. Τον απώθησα με βία.

Δε νιώθω μοναξιά, δεν είμαι μόνος μου. Έχω την δουλειά, τους φίλους μου. Δεν θα παντρευτώ ποτέ. Ούτε παιδί θα κάνω γιατί όλο αυτό είναι ένα πακέτο που δεν το έχω σκεφτεί ποτέ» κατέληξε ο ηθοποιός, ο οποίος αναφέρθηκε και στον εθισμό που είχε με το αλκοόλ.

Παύλος Ευαγγελόπουλος σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη

Λίγα λόγια για την ζωή του Παύλου Ευαγγελόπουλου

Έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και σε αρκετές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Στην ελληνική τηλεόραση έκανε το ντεμπούτο του το 1983 στα "Καθημερινά" και αμέσως μετά στα "Λιονταράκια του κυρ Ηλία" του Γιάννη Δαλιανίδη το 1985.

Το 1990 συνεργάστηκε και πάλι με τον Δαλιανίδη στο "Το Ρετιρέ" του Mega, που είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και μπήκε στο "πάνθεον" των επαναλήψεων του ίδιου καναλιού.

Επίσης, μεγάλη επιτυχία αποτέλεσε για τον ίδιο η συμμετοχή του στο σίριαλ του Mega "Οι Μικρομεσαίοι" το 1992, καθώς και η εμφάνισή του ήταν στην αισθηματική σειρά "Όσο υπάρχει αγάπη" του ΑΝΤ1 το 2001. Από το 2016, παίζει στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA "Έλα στη θέση μου", ερμηνεύοντας το ρόλο του Λεωνίδα Καλατζή.

Αποτέλεσε έναν από τους πιο γνωστούς και γοητευτικούς ηθοποιούς της δεκαετίας του 1980, παίζοντας σε πολλές ταινίες και βιντεοταινίες της εποχής.