Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Σιχάθηκε ο οργανισμός μου το αλκοόλ μου είπε ''φτάνει πια''»

Μίλησε για την εξάρτηση που είχε

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Σιχάθηκε ο οργανισμός μου το αλκοόλ μου είπε ''φτάνει πια''»

Στο Οδηγό καλής ζωής στον Alpha, μίλησε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος ο οποίος αποκάλυψε την εξάρτηση που είχε με το αλκοόλ αλλά και την απόφαση του να το κόψει αφού το σιχάθηκε ο οργανισμός του.

«Ξεκίνησα να πίνω από είκοσι χρονών κάθε βράδυ όταν πηγαίναμε στη ντισκοτέκ. Τότε ήταν τρόπος ζωής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Το σταμάτησα, γιατί το σιχάθηκε ο οργανισμός μου. Μου είπε «φτάνει πια» Δεν το σκέφτηκα τώρα πρέπει να το κόψεις… Ο οργανισμός μου δεν μου είπε το ίδιο για το τσιγάρο. Το έκοψα εδώ και δέκα χρόνια. Τώρα αν πιώ θα είναι ένα ποτήρι κρασί». Mάλιστα ο ηθοποιός διατηρεί πολύ καλή φυσική κατάσταση πια και αυτό φαίνεται στο.

παύλος ευαγγελόπουλος εξάρτηση με αλκόολ

Λίγα λόγια για τον Παύλο Ευαγγελόπουλο

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και σε αρκετές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Στην ελληνική τηλεόραση έκανε το ντεμπούτο του το 1983 στα "Καθημερινά" και αμέσως μετά στα "Λιονταράκια του κυρ Ηλία" του Γιάννη Δαλιανίδη το 1985.

Το 1990 συνεργάστηκε και πάλι με τον Δαλιανίδη στο "Το Ρετιρέ" του Mega, που είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και μπήκε στο "πάνθεον" των επαναλήψεων του ίδιου καναλιού.

Επίσης, μεγάλη επιτυχία αποτέλεσε για τον ίδιο η συμμετοχή του στο σίριαλ του Mega "Οι Μικρομεσαίοι" το 1992, καθώς και η εμφάνισή του ήταν στην αισθηματική σειρά "Όσο υπάρχει αγάπη" του ΑΝΤ1 το 2001. Από το 2016, παίζει στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA "Έλα στη θέση μου", ερμηνεύοντας το ρόλο του Λεωνίδα Καλατζή.

Αποτέλεσε έναν από τους πιο γνωστούς και γοητευτικούς ηθοποιούς της δεκαετίας του 1980, παίζοντας σε πολλές ταινίες και βιντεοταινίες της εποχής.!