Παύλος Ευαγγελόπουλος: Σε φανταστική φυσική κατάσταση ο 58χρονος ηθοποιός - Δείτε τους κοιλιακούς του!

Είναι φέτες!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Παύλος Ευαγγελόπουλος: Σε φανταστική φυσική κατάσταση ο 58χρονος ηθοποιός - Δείτε τους κοιλιακούς του!

Ο διάσημος ηθοποιός που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, Παύλος Ευαγγελόπουλος είναι ιδιαίτερα γοητευτικός και σε φανταστική φυσική κατάσταση. Σε ηλικία 58 ετών η φωτογραφία του στην θάλασσα και κυρίως οι κοιλιακοί του εντυπωσιάζουν!

Αυτήν τη στιγμή τον απολαμβάνουμε στην αγαπημένη και επιτυχημένη σειρά "Έλα στη θέση μου" στον Alpha. Αλλά ο φακός τον απόλαυσε περισσότερο σε παραλία της Μυκόνου, όπου εμφανίστηκε με μαγιό και προκάλεσε τον θαυμασμό σε όλους με τους καλοσχηματισμένους του κοιλιακούς.

Ο πετυχημένος ηθοποιός δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από νεαρότερους άντρες, αντιθέτως εκείνοι είναι πιο πιθανό να τον ζηλέψουν. Στο νησί των ανέμων απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα ο αγαπημένο ηθοποιός, Παύλος Ευαγγελόπουλος. Πέρα από το να απολαμβάνει τη θάλασσα, ο Παύλος μερίμνησε να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Δείτε τη φωτογραφία του από την εμφάνιση σε παραλία στη Μύκονο.

Σε φανταστική φυσική κατάσταση ο 58χρονος ηθοποιός - Δείτε τους κοιλιακούς του

ηθοποιος Ευαγγελοπουλος

Έκτακτη ανακοίνωση από τον ALPHAtv

Επιβεβαιωμένη αποχώρηση από τον ΑΝΤ1 - Τελικά έκλεισε στον ALPHA

Μόλις πριν από λίγο, επιβεβαιώθηκε μία αποχώρηση από τον ANT1. Ένα από τα πρόσωπα του σταθμού, έκλεισε στον ALPHA, όπου θα αναλάβει το ρόλο της διευθύντριας του προγράμματος.

Ο ANT1 έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν και ήδη ανακοινώθηκε, πως ένα από τα βασικά στελέχη του καναλιού, ήδη έδωσε τα χέρια με τον ALPHA.

Αυτό είναι το πρόσωπο που πάει από τον ANT1 στον ALPHA

Η Βάσω Παπαβασιλείου είναι η νέα διευθύντρια προγράμματος του Alpha.Μέχρι πρότινος ήταν υπεύθυνη προγραμματισμού στον ΑΝΤ1, δίπλα στον Τζώρτζη Ποφάντη, έχοντας εργαστεί επί σειρά ετών στον Alpha και γνωρίζοντας τη λειουργία της τηλεοπτικής επιχείρησης.

Δείτε εδώ ποιο πρόσωπο ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον ALPHA.