Έκτακτη ανακοίνωση από τον ALPHAtv

Μόλις κυκλοφόρησε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτη ανακοίνωση από τον ALPHAtv

Μέσω έκτακτης ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της Motor Oil, η οποία έχει τίτλο «Ολοκλήρωση συναλλαγής για την απόκτηση της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.», έγινε γνωστό πριν από λίγο πως ο ALPHA πέρασε οριστικά πλέον στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.

«Σε συνέχεια σχετικών ανακοινώσεων της 2ας Δεκεμβρίου 2019 και της 11ης Φεβρουαρίου 2020, η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 27 Ιουλίου 2020 ολοκληρώθηκε η συναλλαγή για την απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου επί των εταιριών ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA), ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 98,9 στην Αττική) και ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 96,5 στη Θεσσαλονίκη) από τη MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED (*)».

Δείτε εδώ επίσης τι συμβαίνει με τις μειώσεις μισθών στον σταθμό!

Ανακοίνωσε πως φεύγει από τον ALPHAtv!

Μπορεί στην τελευταία Happy Day εκπομπή η Σταματίνα Τσιμτσιλή να ανακοίνωσε επίσημα τρεις αποχωρήσεις όμως, όπως φαίνεται υπάρχει ακόμα μια! Το συγκεκριμένο πρόσωπο όπως έκανε γνωστό φεύγει από το κανάλι του ALPHA για να πάει στην ΕΡΤ με δική της εκπομπή.

Ο λόγος για την Ζωή Κρονάκη η οποία ήταν υπεύθυνη για την ενότητα με τις μαμάδες στην εκπομπή της Σταματίνας.

Να σημειώσουμε βέβαια πως η Ζωή Κρονάκη εκτός από τη δική της στήλη στο Happy Day παρουσιάζει και μια ραδιοφωνική εκπομπή στον Εasy97,2 ενώ διατηρεί και το δικό της site, all4mama.gr.

«Υπάρχει μια στιγμή για τον καθένα μας, η στιγμή του, που του δίνει την ευκαιρία να κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα μπροστά . Για μένα αυτή η στιγμή ήρθε με μια νέα συνεργασία και με μια νέα, δική μου εκπομπή στην ΕΡΤ. Ο τίτλος της εκπομπής "Μαμα-δες" και το περιεχόμενο αυτό που φαντάζεστε. Περιεχόμενο για τη σύγχρονη γυναίκα - μαμά με θέματα που χρόνια υπηρετώ και μοιράζομαι μαζί σας δημοσιογραφικά και εμπειρικά. Σας θέλω δίπλα μου και σας υπόσχομαι ότι μαζί θα κάνουμε την εκπομπή που μας αξίζει..»

Αποχώρηση από Happy Day και Σταματίνα Τσιμτσιλή

Λίγο μετά από αυτή την ανακοίνωση κυκλοφόρησαν και οι πρώτες backstage φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! Δείτε τις εδώ.

TAGS