Happy Day τέλος - Στο "αντίο" η Σταματίνα αποκάλυψε 3 αποχωρήσεις

Τα συγκινητικά αντίο στον αέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Happy Day τέλος - Στο

Τίτλοι τέλους για την φετινή σεζόν έριξε το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή Happy Day και την ώρα που η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές αποκάλυψε μαζί πως 3 συνεργάτες της δεν θα συνεχίσουν.

Ο λόγος για την Μαρία Αντωνά, την Δήμητρα Παλούδη - που έκανε κι ανακοίνωση στο instagram νωρίτερα - και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο.

Επίσης, άγνωστο παραμένει το αν ο Χάρης Χριστόπουλος θα συνεχίσει και του χρόνου στην εκπομπή αφού από τα λεγόμενα της Σταματίνας φάνηκε πως δεν έχει δώσει ακόμα ξεκάθαρη απάντηση στον κανάλι. Οι μόνοι που είναι σίγουρο ότι συνεχίζουν είναι ο Κώστας Φραγκολιάς και η Τίνα Μεσσαροπούλου, όπως σας αποκαλύψαμε κι εμείς πρώτοι νωρίτερα το πρωί.

Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωση την μεγάλη αλλαγή για την επόμενη σεζόν

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας αποφάσισε να ανακοινώσει την μεγάλη αλλαγή που θα δούμε στο Happy Day από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά της η εκπομπή θα επεκταθεί κατά μισή ώρα! Περισσότερο Happy day περισσότερες happy ώρες, λοιπόν!

«Η εκπομπή μας θα τελειώνει στις 11. Υπήρχε το σενάριο να πάει το Happy Day 8-10 ή να παραταθεί η εκπομπή κατά μισή ώρα. Αλλά επειδή το Happy Day είναι μια παλιά αγαπημένη συνήθεια, ο σταθμός αποφάσισε να πάει 8-11, να μεγαλώσει η διάρκειά του»

Πριν από την ανακοίνωση αυτή ο Χάρης Χριστόπουλος είχε κάνει αναφορά στον αέρα στο ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη! Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε