Happy Day: Η αποκάλυψη του Χριστόπουλου για το ροζ βίντεο της Τούνη - "Στα παρασκήνια του My Style Rocks..."

Ανέφερε πράγματα που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Happy Day: Η αποκάλυψη του Χριστόπουλου για το ροζ βίντεο της Τούνη -

Πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να μιλήσει σε ένα βίντεο για το ροζ βίντεο που διέρρευσε το οποίο την έδειχνε σε πολύ προσωπικές της στιγμές. Το περιστατικό αυτό σχολιάστηκε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Happy Day και ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε κάτι από τα παρασκήνια του My Style Rocks που δεν γνώριζε κανείς.

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο της ανέφερε πως πίσω από τις κάμερες του παιχνιδιού του ΣΚΑΙ έκλαιγε με λυγμούς γιατί ήταν τότε που είχε πρωτοβγεί στην δημοσιότητα του εν λόγω βίντεο με τον Χάρη Χριστόπουλο να την επιβεβαιώνει αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Αυτό είναι αλήθεια ναι, μάλιστα, εγώ δεν το έχω δει το βίντεο αλλά κυκλοφορούσε και στα παρασκήνια του My Style Rocks και είχε καταρρεύσει μια δυο φορές, έκλαιγε όντως"

Δείτε όλα όσα είπε ο Χάρης Χριστόπουλος στο παρακάτω βίντεο:

Μαίρη Συνατσάκη: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στην Ιωάννα Τούνη - «Αν έψαξες το ροζ βίντεο είσαι...»

Την σιωπή της «έσπασε» η Ιωάννα Τούνη, για το ροζ βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε. Με αφορμή λοιπόν τα όσα είπε, η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να εκφράσει δημόσια την στήριξη της για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και περνάει.

Η δημοσιογράφος, παρακολούθησε το βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι της στο Youtube και πήρε θέση στα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα στο instastory της έγραψε:

«Την Ιωάννα δεν την ξέρω προσωπικά. Δεν τυχαίνει να την ακολουθώ στα social media. Δεν είναι προφανώς φίλη μου. Έχει όμως το σεβασμό μου που βρήκε το κουράγιο να ανεβάσει αυτό το βίντεο και να μιλήσει επιτέλους για το πώς τα θύματα αντίστοιχων άπειρων περιπτώσεων αισθάνονται. Εύχομαι πολύ σύντομα να δικαιωθεί νομικά και να υποστούν όλες τις συνέπειες του νόμου όσοι συμμετείχαν στην έκθεσή της».

Μαίρη Συνατσάκη Ιωάννα Τούνη