«Έσπασε» τη σιωπή της η Ιωάννα Τούνη για το ροζ βίντεο - «Πριν με κρίνεις να ακούσεις ότι...»

Αποκάλυψε για πρώτη φορά το λόγο που χώρισε με το σύντροφό της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έσπασε» τη σιωπή της η Ιωάννα Τούνη για το ροζ βίντεο - «Πριν με κρίνεις να ακούσεις ότι...»

Η Ιωάννα Τούνη για πρώτη φορά «έσπασε» τη σιωπή της για το ροζ βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα με ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube. Ενώ για πρώτη φορά επίσης, αποκάλυψε το λόγο που χώρισε με το σύντροφό της, Χρήστο Τσεβρεντζή που ήταν μαζί για 9 μήνες.

Η ξανθιά καλλονή πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Μάλιστα, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Νομίζω πως το να μιλήσω για αυτό το θέμα, ήταν ότι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ήταν κάτι που απέφευγα με κάθε τρόπο -για χρόνια- μέχρι σήμερα… Πλέον το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και «αναγκάζομαι» να τοποθετηθώ δημόσια, καθώς δεν μπορώ να επιτρέψω στο εξής όλοι να μιλάνε για εμένα και εγώ να σκύβω το κεφάλι. Πριν με κρίνεις προσπάθησε να ακούσεις με την καρδιά σου και να νιώσεις με την ψυχή σου..» έγραψε στο κανάλι της στο Youtube η Ιωάννα Τούνη.

Όπως έκανε γνωστό, το εν λόγω βίντεο τραβήχτηκε πριν τρία χρόνια εν αγνοία της, από έναν καλός της φίλος, τον οποίο γνώριζε από τα 18 και ένα βράδυ όπου είχαν πιει, έγινε κάτι μεταξύ τους. Ο άντρας την τράβηξε φωτογραφίες γυμνή στο αμάξι, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει.

Μάλιστα, αφορμή για να χωρίσει με το σύντροφό της, ήταν το βίντεο που κάποιος ανέσυρε και δημοσίευσε. Να σημειώσουμε πως, για το εν λόγω βίντεο απευθύνθηκε στη Δίωξη.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη πριν δημοσιεύσει το συγκεκριμένο βίντεο στο Youtube και μιλήσει για το ροζ βίντεο

«Έχω γυρίσει σπίτι. Ετοιμάζω σιγά-σιγά τα πράγματά μου γιατί έχω δρομολογημένο για αύριο να πάω Μύκονο. Και η αλήθεια είναι πως μου στέλνετε τόσα πολλά μηνύματα για το πόσο πολύ ζηλεύετε που κάνω tour στα ελληνικά νησιά. Και κάτω από άλλες συνθήκες έχετε δίκιο. Αλλά στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου νιώθω ότι δε με χωράει ο τόπος. Έχω λίγο τάσεις φυγής και μου κάνει καλό να ξεχνιέμαι.

Έχουν συμβεί διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Πολλοί από εσάς προφανώς ξέρετε. Είναι κάτι που δεν έχω συζητήσει και σχολιάσει καθόλου. Αλλά έχω ετοιμάσει ένα βίντεο στο Youtube, που θα ανεβάσω το μεσημέρι της Παρασκευής. Στο βίντεο μιλάω για ένα ροζ βιντεάκι που έχει διαρρεύσει. Δε θα πω κάτι άλλο. Αυτά. Δίνω διάφορες απαντήσεις στο βιντεάκι που θα ανεβάσω αύριο. Και νομίζω πως μέχρι εκεί αντέχω να μιλήσω και να πω πράγματα. Και δε θα ξαναπιάσω το θέμα», είπε η Ιωάννα Τούνη χθες το βράδυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας την ανακοίνωση για το παραπάνω βίντεο.