Ιωάννα Τουνη: Έκανε καταγγελία στη Δίωξη! Τι συνέβη

Δείτε αναλυτικά...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τουνη: Έκανε καταγγελία στη Δίωξη! Τι συνέβη

Καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκανε η Ιωάννα Τούνη καθώς άγνωστοι διέρρευσαν στο διαδίκτυο τέσσερα βίντεο στα οποία φέρεται να απεικονίζεται η ίδια.

Στις 11 Μαίου του 2020 κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελιδας protothema.gr. H φιναλίστ του πρώτου My Style Rocks, επισκέφτηκε τα γραφεία της Δίωξης μαζί με τον δικηγόρο της, ενώ δήλωσε πως δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να τα ανέβασε στο ίντερνετ και πώς αυτά τα βίντεο έφτασαν στα χέρια του.

Σύμφωνα πάντα με το protothema.gr η Ιωάννα Τούνη υπέβαλε έγκληση σε βάρος αγνώστων δραστών, για παράβαση των διατάξεων του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς χρήστες της ιστοσελίδας pornhub με όνομα προφίλ «g....» και «Z....», ανήρτησαν χωρίς την συγκατάβασή της συνολικά τέσσερα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονίζεται η ίδια. Φυσικά μετά την έγκληση της τα βίντεο αποσύρθηκαν αμέσως από την παγκόσμια «ροζ» πλατφόρμα.

Να σημειώσουμε πως λόγω της Ιωάννας Τούνη έγινε χαμός στο Πρωινό. Δείτε τι συνέβη.

Δείτε παρακάτω την αναφορά της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την Ιωάννα Τούνη:

«Από την αναφορά της ΥΔΗΕΒΕ:

Υπ' αριθ....., Έγκληση, ΤΟΥΝΗ Ιωάννα, Ν.3471/2006 Προσωπικά Δεδομένα «Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στο τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τροποποίηση του Ν. 2472/97

Στις 11/05/2020 και περί ώρα 15:05’ προσήλθε στην Υπηρεσία μας η ΤΟΥΝΗ Ιωάννα του Ε... και της Σ... γεν. 10/08/1993 στη Ρόδο, κατ. Θεσσαλονίκης, Α...., Άνω Πόλη, κάτοχος του υπ’ αριθ.... Διαβατηρίου που εκδόθηκε στις ... από Τ.Α Άνω Πόλης - Αγίου Παύλου και υπέβαλε έγκληση σε βάρος αγνώστων δραστών, για παράβαση των διατάξεων του Ν.4624/2019 ''Περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα''.

Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες, χρήστες της ιστοσελίδας pornhub.com, α) με όνομα προφίλ «g......» και «Z.....», ανήρτησαν χωρίς την συγκατάβασή της, στην ανωτέρω ιστοσελίδα, συνολικά τέσσερα (4) βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονίζεται η ίδια».

Πηγή: protothema.gr

Σάλος με το ροζ βίντεο της... Ιωάννας Τούνη;

Κανονικός σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο, με το υποτιθέμενο ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη, στο οποίο πρωταγωνιστεί μία κοπέλα που της μοιάζει και γι' αυτό πολλοί θεώρησαν ότι το έχει γυρίσει η ίδια.

Η γνωστή influencer έχει δείξει ότι δεν φοβάται να μιλήσει ανοικτά για τη ζωή της και να τα αποκαλύψει όλα. Ακομπλεξάριστη, μιλάει για το πώς επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της, για τη σχέση της και γενικά για θέματα που άλλοι celebrities δε θα σχολίαζαν καν.

Αυτά έχουν συμβεί με το υποτιθέμενο ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Κάτι αντίστοιχο έγινε και σήμερα όταν κυκλοφόρησε η είδηση για ένα ροζ βίντεο στο οποίο λέγεται ότι εμφανίζεται η Ιωάννα Τούνη. Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες από το κοντινό της περιβάλλον, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την πανέμορφη Θεσσαλονικιά.

Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν είχε γίνει λόγος για μερικές γυμνές φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη που είχαν κυκλοφορήσει. Δείτε εδώ τα "καυτά" στιγμιότυπα.

Η αλήθεια είναι πως στο βίντεο δεν φαίνεται το πρόσωπο της κοπέλας, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που μία τέτοια φήμη κυκλοφορεί για κάποιον celebrity.