Εξελίξεις με την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHA

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξελίξεις με την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHA

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την εκπομπή που πρόκειται να αναλάβει σε λίγο καιρό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ALPHA. Όπως όλα δείχνουν το πρότζεκτ προχωράει με γοργούς ρυθμούς και ήδη έγιναν τα πρώτα γυρίσματα για το τρέιλερ!

Το πανέμορφο μοντέλο είναι έτοιμο να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα της. Μετά την αποχώρησή της από το GNTM έγινε πολύς λόγος σχετικά με το ποια θα είναι η επόμενη τηλεοπτική στέγη της.

Τελικά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκλεισε στον ALPHA, όπου θα αναλάβει τη ζώνη της Ελένης Μενεγάκη. Βέβαια ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά στοιχεία σχετικά με την εκπομπή της, έγιναν ωστόσο τα γυρίσματα για το τρέιλερ.

Δείτε εδώ και ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για ένα πρόσωπο του Πρωινού που φεύγει από τον ANT1 για να πάει στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Τα γυρίσματα έγιναν την Παρασκευή σε... οικογενειακό κλίμα αφού στο πλευρό της ήταν ο μπαμπάς της. Σκηνοθέτης του τρέιλερ ήταν ο Δημήτρης Γιαχνής, ενώ στο πλάι της θα δούμε τεχνικούς και ανθρώπους της παραγωγής, σε ένα «παρασκηνιακό trailer» που μας δίνει μια πρώτη γεύση για όλα όσα πρόκειται να παρουσιάσουν τον Σεπτέμβριο στον Alpha.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου γυρίσματα τρέιλερ
Ηλιάνα Παπαγεωργίου ALPHA
Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπομπή

Δράμα στον ALPHA - Οι μειώσεις μισθών και η αλήθεια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το κλείσιμο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν του ALPHA επιφύλασσε πολλές αποχωρήσεις και μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη το παρασκήνιο! Ο λόγος, όπως μου ανέφερε η πηγή μου, έχει να κάνει με τις μειώσεις μισθών που θα γίνουν στο κανάλι από τη νέα χρονιά.

Πολλές ήταν οι αποχωρήσεις που ανακοινώθηκαν από τον σταθμό, τρεις υπήρξαν μόνο στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, και η αλήθεια είναι πως τα πράγματα με τον κορωνοϊό δυσκόλεψαν όπως φαίνεται αρκετά το κανάλι.

Τι συμβαίνει στον ALPHA με τις μειώσεις μισθών και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Όπως αναφέρουν πληροφορίες μου και σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη η πανδημία του κορωνοϊού έπληξε σφοδρά τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και σε οικονομικό επίπεδο. Δεκάδες ήταν τα διαφημιστικά πακέτα που είτε αποσύρθηκαν, είτε «πάγωσαν» με τα έσοδα να παρουσιάζουν ανησυχητική πτώση. Αποτέλεσμα; Πολλές απολύσεις και ακόμα περισσότερες μειώσεις μισθών.

Ναι καλά διαβάσατε, απολύσεις. Μπορεί κάποιοι να ανακοίνωσαν με τέτοιον τρόπο την αποχώρησή της από το κανάλι που να φάνηκε πως ήταν δική της καθαρά επιλογή, αλλά οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως γνώριζαν εδώ και καιρό ότι το κανάλι και θα μειώσει μισθούς και θα διώξει κόσμο.

ALPHA αποχωρήσεις μειώσεις μισθών

Προκειμένου, λοιπόν, να αρχίσει να ισορροπεί ξανά η κατάσταση αυτή ο ALPHA κλείνει μεγάλα και νέα πρόσωπα τα οποία θα του φέρουν χορηγούς, βλέπε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία όπως αναφέρουν πληροφορίες μου ως φρέσκια στον χώρο δεν έκανε και πολύ υψηλό deal.

Βέβαια, να τονίσω πως για να έρθουν οι διαφημιστικές καμπάνιες δεν αρκεί μόνο ένα όνομα καθώς κανείς δεν είναι Ελένη Μενεγάκη! Τα νούμερα τηλεθέασης πρέπει να είναι υψηλά ασυζητητί, οπότε όπως όλοι καταλαβαίνουμε η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν έφερε και πολλές διαφημίσεις στον σταθμό γι αυτό και η νέα πρόταση που θα της κάνουν θα αφορά κάτι εντελώς διαφορετικό.