Big Brother 2: Ξεκίνησε το φλερτ ανάμεσα σε Στηβ και Βιολέτα - «Δε θέλω να είμαστε μόνο φίλοι»

Στα βάσανα από την πρώτη μέρα

Με ξεκάθαρο στόχο φαίνεται πως μπήκε στο Big Brother 2 η Βιολέτα, η οποία από την πρώτη κιόλας στιγμή προσέγγισε τον Στηβ Μιλάτο. Οι δυο τους γνωρίζονταν πριν μπουν στο παιχνίδι και μάλιστα, είχε αναπτυχθεί κάτι ερωτικό μεταξύ τους, γεγονός που κόστισε στη Βιολέτα καθώς ο Μεγάλος Αδερφός της επέβαλε ποινή.

Expand player

Κάποια στιγμή η Βιολέτα ρώτησε τον Στηβ αν θέλει να είναι φίλοι. Εκείνος ξαφνιάστηκε με την ερώτησή της καθώς είχε μπει μόλις μερικές ώρες στο σπίτι, ωστόσο ήταν επίσης ξεκάθαρος με την άποψή του.

Όπως της είπε λοιπόν, θέλει οι δυο τους να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι και κάπως έτσι γεννήθηκε ένα νέο ειδύλλιο στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Το φλερτ του Στηβ με τη Βιολέτα στο Big Brother 2

Ποια είναι η Βιολέτα

Είναι 27 ετών, ζει στην Κύπρο και εργάζεται ως μεταφράστρια. Ο πατέρας της είναι από την Κύπρο και η μητέρα της από τη Βουλγαρία και γνωρίστηκαν στη Βουλγαρία όπου σπούδαζαν στο ίδιο πανεπιστήμιο. Η Βιολέτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο. Τα παιδικά της χρόνια σημαδεύτηκαν από το διαζύγιο των γονιών της το οποίο ήταν αρκετά επώδυνο.

Μετά τα 18, έφυγε για σπουδές στη Βουλγαρία, όπου σπούδασε Αγγλική φιλολογία. Αγαπάει πολύ τα ταξίδια και έχει ζήσει σε πολλές και διαφορετικές χώρες του κόσμου όπως Κύπρο, Βουλγαρία, Αγγλία και Ισπανία. Στο Λονδίνο, όπου ζούσε για δυόμισι χρόνια, εργαζόταν ως μοντέλο σε καταστήματα καλλυντικών γνωστών οίκων σε μεγάλο εμπορικό κέντρο. Στα προσωπικά της είναι αρκετό καιρό μόνη γιατί η τελευταία της σχέση έληξε άδοξα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: Ξεκίνησε την ίντριγκα η Βιολέτα - «Δεν ξέρω αν η Μαίρη έχει αισθήματα για τον Στηβ»

Big Brother 2: Ήρθαν κοντά Νίκος και Ευδοκία - Έκαναν μαζί μπάνιο