Big Brother 2: Δύσκολες ώρες για τη νέα παίκτρια - Πήρε ποινή με το που μπήκε στο σπίτι

Είχε αποκρύψει μία βασική πληροφορία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Δύσκολες ώρες για τη νέα παίκτρια - Πήρε ποινή με το που μπήκε στο σπίτι

Τα πράγματα ξεκίνησαν με δύσκολο τρόπο για μία από τους νέους συγκατοίκους του Big Brother 2. Συγκεκριμένα, η Βιολέτα με το που μπήκε στο σπίτι έδειξε πως γνωρίζει πολύ καλά τον Στηβ μιας και έπεσε πάνω του για να τον πάρει αγκαλιά.

Αμέσως, ο Μεγάλος Αδερφός την κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να μάθει για ποιο λόγο του απέκρυψε αυτή την πληροφορία πριν μπει στο σπίτι.

Εκείνη εξήγησε πως δεν το θεώρησε και τόσο σημαντικό μιας και δεν είναι και τόσο φίλοι στην πραγματικότητα. Ωστόσο ο Μεγάλος Αδερφός αποφάσισε να της επιβάλει ποινή.

Η ποινή που επέβαλε ο Big Brother στην Βιολέτα

Ενώ λοιπόν όλοι οι παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι έχουν ασυλία την πρώτη εβδομάδα, η Βιολέτα δε θα έχει καθώς απέκρυψε αυτή την πληροφορία.

Ποια είναι η Βιολέτα

Big Brother Βιολέτα Αρεστή

Είναι 27 ετών, ζει στην Κύπρο και εργάζεται ως μεταφράστρια. Ο πατέρας της είναι από την Κύπρο και η μητέρα της από τη Βουλγαρία και γνωρίστηκαν στη Βουλγαρία όπου σπούδαζαν στο ίδιο πανεπιστήμιο. Η Βιολέτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο. Τα παιδικά της χρόνια σημαδεύτηκαν από το διαζύγιο των γονιών της το οποίο ήταν αρκετά επώδυνο.

Μετά τα 18, έφυγε για σπουδές στη Βουλγαρία, όπου σπούδασε Αγγλική φιλολογία. Αγαπάει πολύ τα ταξίδια και έχει ζήσει σε πολλές και διαφορετικές χώρες του κόσμου όπως Κύπρο, Βουλγαρία, Αγγλία και Ισπανία. Στο Λονδίνο, όπου ζούσε για δυόμισι χρόνια, εργαζόταν ως μοντέλο σε καταστήματα καλλυντικών γνωστών οίκων σε μεγάλο εμπορικό κέντρο. Στα προσωπικά της είναι αρκετό καιρό μόνη γιατί η τελευταία της σχέση έληξε άδοξα.