Big Brother 2: Ξεκίνησε την ίντριγκα η Βιολέτα - «Δεν ξέρω αν η Μαίρη έχει αισθήματα για τον Στηβ»

Ενοχλήθηκε που δεν την προσέγγισε στο σπίτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ξεκίνησε την ίντριγκα η Βιολέτα - «Δεν ξέρω αν η Μαίρη έχει αισθήματα για τον Στηβ»

Η Βιολέτα είναι μία από τους τρεις νέους συγκατοίκους που μπήκαν στο σπίτι του Big Brother 2, ωστόσο η είσοδός της ήταν άκρως επεισοδιακή καθώς της επιβλήθηκε ποινή από τον Μεγάλο Αδερφό γιατί είχε αποκρύψει πως γνωρίζει τον Στηβ.

Μάλιστα, όχι απλά γνωρίζει τον Στηβ αλλά οι δυο τους μιλούσαν πριν μπουν στο σπίτι και είχε αναπτυχθεί κάτι ανάμεσά τους.

Όπως είπε λοιπόν η ίδια, η Μαίρη, όταν μπήκε στο σπίτι δεν της μίλησε εκτός από ένα γεια και κατά τη γνώμη της αυτό έγινε λόγω του παρελθόντος που υπάρχει με τον Στηβ.

Το σχόλιο της Βιολέτας για τη Μαίρη και τον Στηβ στο Big Brother 2

Κώστας σε Μαίρη - «Γουστάρεις πολύ τον Στηβ»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother 2, ο Κώστας έπιασε το βράδυ τη Μαίρη και της εξήγησε πως κατά την άποψή του, εκείνη γουστάρει πολύ τον Στηβ. Η Μαίρη όχι απλά το αρνήθηκε αλλά εξεπλάγην μόλις τον άκουσε.

Η σχέση της Μαίρης και του Στηβ έχει περάσει από 40 κύματα και έτσι, το γεγονός ότι το μεταξύ τους φλέρτ έρχεται ξανά στην επιφάνεια κόντεψε να την τρελάνει.

«Να σου πω τι έχω καταλάβει για σένα; Γουστάρεις τέρμα τον Στηβ. Δύο άνθρωποι όταν τσακώνονται και μισιούνται... Πάντως ταιριάζετε σαν αντρόγυνο», της είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας και η Μαίρη του απάντησε: «Ό, τι έχεις πει έχει πέσει έξω, δεν είσαι να εμπιστεύεται άνθρωπος».