Big Brother 2: «Σε χρειάζομαι» - Άρχισαν να ανοίγονται Ευδοκία και Νίκος

Το τρυφερό τετ-α-τετ

O Νίκος αναδείχθηκε αρχηγός αυτή την εβδομάδα στο Big Brother 2 και έτσι είχε την ευκαιρία να πάρει έναν συμπαίκτη του για να κοιμηθούν μαζί στο Captain's Room. Όπως ήταν επόμενο, ο συμπαίκτης που διάλεξε ήταν η Ευδοκία.

Οι δυο τους πλέον δεν κρύβουν το γεγονός ότι έχουν αναπτύξει συναισθήματα ο ένας για τον άλλον και έτσι, σε μία εξομολόγησή του, ο Νίκος αποκάλυψε στην Ευδοκία πως τη χρειάζεται.

Expand player

Στη συνέχεια, η Ευδοκία ανέλαβε να διαμορφώσει το δωμάτιο του αρχηγού προκειμένου να ευχαριστήσει όσο πιο πολύ μπορεί τον Νίκο.

Η εξομολόγηση του Νίκου για την Ευδοκία στο Big Brother 2

Το πλάνο του Νάσου για να "λυγίσει" η Μαίρη

Η Μαίρη φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα έχει μπει στο στόχαστρο πολλών στο σπίτι του Big Brother. Η παρέα του Νάσου έχει ξεσπάσει όλο το θυμό για αποχώρηση του Κωστή πάνω της και πλέον ψάχνουν τρόπο να τη βγάλουν από τη μέση.

Όπως εξήγησε λοιπόν ο Νάσος, ο τρόπος για να κάνουν τη Μαίρη να "λυγίσει" δεν είναι να την ψηφίσουν για να φύγει αλλά να "χτυπήσουν" τους κοντινούς της ανθρώπους και κυρίως τη Μαρία, η οποία πολλές φορές λειτουργεί σαν "σωματοφύλακας" για εκείνη.

Παρόλα αυτά, στη συνέχεια προσπάθησαν να μιλήσουν λίγο μεταξύ τους και να λύσουν την παρεξήγηση, ωστόσο δεν βρήκαν άκρη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: Σε άσχημη κατάσταση η Μαίρη - Ξέσπασε σε κλάματα

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Σοφίας Δανέζη μετά το Big Brother