Το νέο επαγγελματικό βήμα της Σοφίας Δανέζη μετά το Big Brother

Σε ποιο σχήμα θα την δούμε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το νέο επαγγελματικό βήμα της Σοφίας Δανέζη μετά το Big Brother

Στην κάμερα της εκπομπής τι Λες Τώρα και στον Αρτ μίλησε το πρωί της Κυριακής (14/11) ο Γιώργος Βελισσάρης, μετά την αποχώρησή του από το J2US μαζί με την Super Κική.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο μουσικό σόου ενώ μίλησε και για την Σοφία Δανέζη, η οποία πρόκειται να αντικαταστήσει την Αγγελική Ηλιάδη στο σχήμα τους, καθώς πρόκειται να συμμετάσχει στην Φάρμα.

«Θα ξεκινήσω 26 Νοεμβρίου στο Vegas, μαζί με την Χαρά Βέρρα, την Αγγελική Ηλιάδη και τον Πέτρο Ίμβριο.» Όταν ο Αρτ τού είπε μάλιστα πως η Αγγελική Ηλιάδη είναι ήδη στην Φάρμα, η αμηχανία του τραγουδιστή ήταν φανερή, αποκαλύπτινας πως η παραμονή της τραγουδίστριας στο ριάλιτι περιπέτειας μάλλον θα είναι σύντομη.

Η Δανέζη στην θέση της Ηλιάδη στο σχήμα με τον Βελισσάρη

«Πλακώθηκε» η Δανέζη με τον Γιαννόπουλο στον αέρα του Love it - «Με έχετε κατακρεουργήσει...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (7/9) η Σοφία Δανέζη, η οποία διαπληκτίστηκε έντονα με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, με αφορμή κάποια σχόλια που είχε κάνει εκείνος μέσω του Twitter την εποχή που ήταν μέσα στο παιχνίδι.

Οι δυο τους δεν τσακώθηκαν μόνο για το παιχνίδι αλλά και για τα σχόλια που έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την καριέρα της Σοφίας Δανέζη. Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου αντάλλαξαν μία σειρά από σπόντες στον αέρα της εκπομπής, δημιουργώντας απίστευτη αμηχανία.

Όλα ξεκίνησαν από το σχόλιο που έκανε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, με το οποίο ζήτησε από τη Σοφία Δανέζη να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

«Όσον αφορά την Άννα Μαρία, εγώ δεν έχω καμία κόντρα και καμία αντιπαράθεση πλέον. Έχουμε φύγει από το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι ήταν ότι υπήρχε τελείωσε εκεί πέρα. Τώρα αν μπούμε στη διαδικασία να λέμε ποιος πρέπει να ζητήσει συγνώμη και ποιος δεν πρέπει, είμαστε πάρα πολλά τα άτομα και νομίζω ότι είναι παράλογο», είπε αρχικά η Σοφία Δανέζη.

Τον λόγο πήρε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, λέγοντας: «Για να είμαστε δίκαιοι, επειδή ήμουν φανατικός τηλεθεατής του Big Brother, η Άννα Μαρία έχει λόγους να περιμένει μια συγνώμη από σένα. Από αυτό που εμείς έχουμε δει, θυμόμαστε ότι ήσουν αρκετά χειριστική προς άλλους παίκτες και οργάνωνες ψηφοφορίες πολλές φορές εναντίον της».

«Και γω έχω λόγους να περιμένω μια συγνώμη, αλλά δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία από τη στιγμή που έχω βγει έξω», σχολίασε η Σοφία Δανέζη.

  • Σ.Δ.: Υπήρχαν πράγματα που εσείς δεν βλέπατε!
  • Π.Γ.: Σοφία θυμάμαι και είμαι δίκαιος άνθρωπος, να ξέρεις.
  • Σ.Δ.: Δεν νομίζω να είστε δίκαιος.
  • Π.Γ.: Είμαι πάρα πολύ δίκαιος απλά δεν σου αρέσει η άποψη μου για εσένα. Είναι άλλο θέμα αυτό.
  • Σ.Δ.: Δεν με πειράζει καθόλου η άποψη σας. Δεν είστε δίκαιος, αλλά δεν πειράζει. Δε θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω σε όλα αυτά γιατί εσείς τα βλέπετε από τη δική σας οπτική γωνία.

«Για την Άννα Μαρία με ρωτάτε εσείς, εγώ μόνη μου δεν λέω τίποτα. Δεν τρώγομαι με κανέναν, δεν ασχολούμαι με ανθρώπους που δεν υπάρχουν στη ζωή μου. Για εμένα ήταν νίκη που έφτασα μέχρι εκεί, ο καθένας ας πιστεύει ό, τι θέλει. Γι΄αυτό μπήκα στο Big Brother για να με γνωρίσετε».

«Είσαι ευχαριστημένη με τον λόγο για τον οποίο σε γνωρίσαμε;», της απάντησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με τη Σοφία Δανέζη να απαντά πως το έκανε δωρεάν και είναι ευχαριστημένη.

«Εγώ δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για εσάς. Εσείς έχετε μία άποψη με την οποία κατακρεουργείτε τον άλλον και το έχετε κάνει», είπε η Σοφία Δανέζη και κάπου εκεί άναψαν τα αίματα.