J2US Highlights (13/11): Το φιλί Κόνσολου - Δήμου, η Μαρίνα Πατούλη και το ζευγάρι που αποχώρησε

Και τι δεν έγινε στο χθεσινό live

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US Highlights (13/11): Το φιλί Κόνσολου - Δήμου, η Μαρίνα Πατούλη και το ζευγάρι που αποχώρησε

Ακόμα ένα live του J2US έφτασε στο τέλος του το βράδυ του Σαββάτου (13/11) και εμείς όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα, σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από την είσοδο της Μαρίνας Πατούλη στο αναπάντεχο φιλί του Μαρίνου Κόνσολου με την Ελένη Δήμου και στο ζευγάρι που αποχώρησε.

Τι είδαμε χθες στο J2US (13/11)

Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για τις αλλαγές του σόου

Ένα ακόμα live του J2US ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου (13/11), με τον Νίκο Κοκλώνη να εμφανίζεται στην σκηνή και να μεταμορφώνεται σε Ricky Martin προκειμένου να ερμηνεύσει το Livin’ La Vida Loca, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο παρουσιαστής μάλιστα, αφού χόρεψε και απογειώθηκε από όλους, έπειτα απευθύνθηκε στην κριτική επιτροπή, αποκαλύπτονας πως πρόκειται να μπει ένα νέο ζευγάρι στο J2US, ενώ θα ανακοινωθεί και το ζευγάρι του Νικηφόρου, μετά την αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη.

Το "καυτό" φιλί του Μαρίνου Κόνσολου στην Ελένη Δήμου - "Κόκκαλο" όλοι

Το κομμάτι Zitti E Buoni από Måneskin ερμήνευσαν στο χθεσινό (13/11) live του J2US ο Μαρίνος Κόνσολος και η Ελένη Δήμου, με το ζευγάρι να τα δίνει όλα στη σκηνή.

Οι δυο τους τα έσπασαν κανονικά και μάλιστα στο τέλος ο ηθοποιός άρπαξε την τραγουδίστια και την φίλησε στο στόμα, κάτι που όπως αποκάλυψαν δεν είχαν σχεδιάσει καν!

«Σε έχει πιάσει αλητεία» του είπε η Μαρία Μπακοδήμου λίγο αργότερα ενώ η Δέσποινα Βανδή σχολίασε «Μπήκες στον ρόλο και απελευθερώθηκες, χωρίς να μιμήσε. Μου αρέσατε πάρα πάρα πολύ».

Για ακόμη μια φορά το συγκεκριμένο ζευγάρι αποθεώθηκε και συγκέντρωσε 4 10αρια, όπως και την προηγούμενη φορά.

Παναγιώταρου και Λιόλιου τραγούδησαν Βανδή αλλά τους γύρισε μπούμερανγκ - "Δεν έχει καμία σχέση"

Το τραγούδι «Τι κάνω μόνη μου» της Δέσποινας Βανδή ερμήνευσαν στο χθεσινό live του J2US η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου. Ωστόσο, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά, δεν αποθεώθηκαν από την κριτική επιτροπή.

Ο Σταμάτης Φασουλής πήρε τον λόγο και είπε χαρακτηριστικά «Ήταν λίγο απογοητευτικό» ενώ η Μαρία Μπακοδήμου συνέχισε λέγοντας: «Από μόνο του το κομμάτι είναι ένα sexy κομμάτι και αν κάνεις μια υπερβολικά sexy ερμηνεία, μπουκώνει. Εκεί θέλει την κόντρα. Παραέγινε sexy».

Τέλος, η Δέσποινα σχολίασε: «Έχω κάτσει πολλές φορές σε έναν τέτοιο καναπέ. Δεν ήταν πολύ βολικό. Δεν ήταν αυτό που περίμενα, γιατί ο πρόλογος δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που τον ερμήνευσε η Αλεξάνδρα. Αυτό το τραγούδι έχει μια δυναμική αλλά όχι γλυκερό. Αυτή η γυναίκα λέει “δεν σε έχω ανάγκη”. Ήταν αυτογκόλ τελικά».

Με εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα - Απαστράπτουσα η Μαρίνα Πατούλη στην πρώτη της εμφάνιση

Από την έναρξη κιόλας του χθεσινού (13/11) J2US, ο Νίκος Κοκλώνης είχε αποκαλύψει πως θα δούμε αρκετές εκπλήξεις και μια από αυτές θα ήταν η άφιξη ενός νέου ζευγαριού.

Ο λόγος για τον Στέλιο Διονυσίου και την Μαρίνα Πατούλη που απο εδώ και πέρα θα διαγωνίζονται στο J2US, με την δεύτερη να φημολογούνταν μάλιστα ότι θα ήταν κανονικά παρτενέρ του Νικηφόρου, αλλά εκείνος την απέρριψε.

Η Μαρίνα Πατούλη, όπως κάθε φορά έτσι και τώρα εμφανίστηκε με ένα φοβερό κόκκινο φόρεμα και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. Μετά την εμφάνισή τους, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι για απόψε έχουν ασυλία!

Μάλιστα, η ίδια μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, αποκαλύπτοντας πως ολοκληρώθηκε η διαδικασία για το διαζύγιό τους και πως είναι πλέον έτοιμη να προχωρήσει παρακάτω.

"Παραλίγο να πιάσω τα π@@λιά των ανθρώπων" -"Κάγκελο" με την ατάκα της Super Κικής

Το κομμάτι του Γιάννη Γιοκαρίνη «Ευλαμπία» τραγούδησαν στο χθεσινό (13/11) live του J2US η Super Κική και ο Γιώργος Βελισσάρης, με την πρώτη να εξηγεί τον λόγο που αποσυντονίστηκε και δεν τα πήγε τόσο καλά.

Συγκεκριμένα, η ίδια έχασε τα λόγια της και πως είπε δυσκολεύτηκε καθώς έπρεπε να χορεύει παράλληλα μαζί με τους χορευτές.

«Μωρέ τι να έκανα παραλίγο να πιάσω τα πουλιά των ανθρώπων δεν είχα τι να κάνω, μα φταίω; Μα ήμουν στο ίδιο ύψος με τα πουλιά όλων και ένιωθα αμήχανα. Μου λέει ο κύριος Φωκάς πιάσε ότι βρεις να χάσω εγώ τον φαντάρο;», είπε χαρακτηριστικά η Super Κική, αφηνόνταν τους πάντες "κάγκελο". Να υπενθυμίσουμε ότι η Κική πήγε καλεσμένη στην Super Κατερίνα και η Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα με την ιστορία της.

Συγκινημένη η Ζόζεφιν - Ερμήνευσε βουρκωμένη το τραγούδι της με τον Madclip

Στο χθεσινό (13/11) live του J2US εμφανίστηκε η Ζόζεφιν, η περσινή νικήτρια του μουσικού σόου και χάρισε στο κοινό μια απίστευτη εμφάνιση.

Η νεαρή τραγουδίστρια ερμήνευσε μερικές από τις επιτυχίες της και ξεσήκωσε τους πάντες με τις χορευτικές της ικανότητες και με το κέφι της.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, η Ζόζεφιν επέλεξε να τραγουδίσει και ένα από τα κομμάτια που είχε ερμηνεύσει σε συνεργασία με τον Mad Clip. Η ίδια υποκλίθηκε ενώ δεν μπορούσε να κρύψει και την συγκίνησή της για τον αδικοχαμένο της φίλο, για τον οποίο μίλησε πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Αδιάφορος εντελώς» - Απογοητευμένη η κριτική επιτροπή με τον Τζέιμς Καφετζή

Το κομμάτι «Τι τι» ερμήνευσαν στο χθεσινό (13/11) live του J2US η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Τζέιμς Καφετζής, μετά το επικό ντουέτο του δεύτερου με τον Ντάφυ στη σκηνή του σόου. Μπορεί εκείνοι να το διασκέδασαν και το χόρεψαν, ωστόσο η κριτική επιτροπή για ακόμα μια φορά φάνηκε αρκετά απογοητευμένη.

«Έχεις έναν αυθορμητισμό, μια γλυκύτητα, μια παιδικότητα, τα ίδια θα λέω πάντα. Δεν ήσουν καλύτερος από την προηγούμενη. Αλλάζουν μόνο τα κοστούμια και το τραγούδι», είπε η Μαρία Μπακοδήμου ενώ από την άλλη ο Σταμάτης Φασούλης σχολίασε «Αδιάφορος εντελώς. Έγινε τουτανχαμός».

Η Δέσποινα Βανδή πήρε τον λόγο στο τέλος και είπε με την σειρά της: «Χάθηκες στην πορεία, κάποιες φορές είσαι και άνευρος πάνω στη σκηνή. Δεν ήταν από τις καλύτερες φορές σου».

Το ζευγάρι που αποχώρησε

Μπορεί στο show να είδαμε πολλές αλλαγές ωστόσο την ίδια στιγμή πολλά ήταν και τα ζευγάρια που δεν είχαν και τόσο καλή απόδοση.

Έτσι, το ζευγάρι που αποχώρησε από το χθεσινό (13/11) live του J2US ήταν η Super Κική με τον Γιώργο Βελισσάρη.