J2US: “Την έχουμε γυρίσει και οι δύο την μπιφτέκα τώρα" - Χαμός με το ντουέτο Τριαντάφυλλου και Τζέιμς Καφετζή

Έδωσαν ρέστα με την εμφάνισή τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: “Την έχουμε γυρίσει και οι δύο την μπιφτέκα τώρα

Ένας από τους καλεσμένους στο αποψινό (30/10) live του J2US ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και προκάλεσε τον απόλυτο πανικό.

Ο ίδιος «έσπασε τα ρολόγια του» με το που εμφανίστηκε και ενώ λίγο αργότερα χαιρέτησε την κριτική επιτροπή, που είχε να τους δει από πέρσι που συμμετείχε.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης κάλεσε στην σκηνή τον Τζέιμς, προκειμένου οι δύο πρώην Survivors να μας χαρίσουν ένα απίθανο ντουέτο! Δείτε εδώ και την εμφάνιση του Μαρίνου Κόνσολου και της Ελένης Δήμου.

Το ντουέτο Τζέιμς - Τριαντάφυλλου στο J2US

"Είναι ερωτευμένη" - Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο Κοκλώνης για την Πηγή Δεβετζή

Το αγαπημένο κομμάτι του Αντώνη Ρέμου «Μέχρι το τέλος του κόσμου» ερμήνευσαν στο αποψινό live του J2US η Πηγή Δεβετζή και ο Θάνος Πετρέλης.

Μπορεί να μην εντυπωσίασε ιδιαίτερα με τις φωνητικές της χορδές, ωστόσο οι κριτές έπαθαν πλάκα με τους κοιλιακούς της, μιας και πριν βγει έκανε γυμναστική για να «τσιτώσει» τους μύες της, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής πρόδωσε πως είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα, με την αθλήτρια να γελά αμήχανα και να απαντά: «Μην ακούτε τι λέει ο Νίκος» ενώ στο αποψινό live επέστρεψε και η Κατερίνα Στικούδη!