J2US: Με φλατ κοιλιά και κολλητό φόρεμα - Επέστρεψε η Κατερίνα Στικούδη λίγες μέρες μετά την γέννηση του γιου της

Σαν να μην γέννησε ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Με φλατ κοιλιά και κολλητό φόρεμα - Επέστρεψε η Κατερίνα Στικούδη λίγες μέρες μετά την γέννηση του γιου της

Ξανά στο πλατό του J2US επέστρεψε η Κατερίνα Στικούδη, λίγες μέρες μετά την γέννηση του γιου της. Η ίδια ανέβηκε στην σκηνή με ένα σούπερ κολλητό φόρεμα, με τους πάντες να αναρωτιούνται.. από που έβγαλε το μωρό, μιας και η κοιλιά της ήταν φλατ!

Η τραγουδίστρια ήταν πανευτυχής και αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές του, αποκάλυψε πόσο πολύ της έλειψε η παρέα του J2US ενώ στο προηγούμενο live συνδέθηκε με τον Νίκο Κοκλώνη μέσω skype.

Η επιστροφή της Κατερίνας Στικούδη στο J2US

«Μου λείψατε πολύ, σας έβλεπα βέβαια από το σπίτι. Ο μπέμπης είναι πάρα πολύ καλός και έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητη.

Πήρα την άδεια του για αν είμαι εδώ. Τον ρώτησα εάν μπορώ να φεύγω μόνο τα Σάββατα για λίγες ώρες και μου απάντησε, μανούλα να πηγαίνεις».

"Ήταν δύσκολος τοκετός. Το μωράκι μοιάζει..."

Η Κατερίνα Στικούδη το μεσημέρι της Τετάρτης 20/10 πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Ιασώ (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, αποχώρησε για το σπίτι με το νεογέννητο μωράκι τους.

Οι κάμερες της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκαν απ' έξω και τις απέσπασαν τις πρώτες της δηλώσεις. Η ευτυχία και η συγκίνηση ήταν ζωγραφισμένη τόσο στο δικό της πρόσωπο όσο και στου συζύγου της.

"Ήταν ένας δύσκολος τοκετός, 10 ωρίτσες περίπου αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Το μωράκι είναι Σερίφης, κι αυτό ήθελα. Εντάξει δεν νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω με λέξεις τα συναισθήματά μου όταν το ακούμπησαν στο στήθος μου. Ήταν το αγαπημένο μου όνομα το Βύρωνας και είναι και το όνομα του πεθερού μου. Όλα στο σπίτι είναι πανέτοιμα. Αυτό το Σάββατο θα πάρω μια άδεια από το J2us, αλλά ο Βύρωνας μου επιτρέπει να επιστρέψω το άλλο Σάββατο."

Ενώ ο σύντροφός της, όταν τον ρώτησαν πως αισθάνθηκε με όλη αυτή την διαδικασία απάντησε:

"Όλα αυτά έχουν να κάνουν με την γυναίκα, ο ρόλος του άντρα είναι βοηθητικός."