Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Κατερίνα Στικούδη

Έτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι μαζί με τον νεογέννητο γιο της

Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Κατερίνα Στικούδη
News 20.10.2021 15:51
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης (20/10) η Κατερίνα Στικούδη, τρεις μέρες μετά τη γέννηση του γιου της. Στο πλευρό της ήταν φυσικά και ο Βαγγέλης Σερίφης και το ερωτευμένο ζευγάρι είναι έτοιμο να επιστρέψει στο σπίτι.

Φυσικά, έξω από το μαιευτήριο τους περίμεναν φωτογράφοι για αυτό και οι δύο πόζαραν στον φακό πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, ετοιμοι να αναλάβουν τον νέο τους ρόλο ως γονείς. Δείτε εδώ και την πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη, μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου.

Φωτογραφίες από την έξοδο της Κατερίνας Στικούδη και του Βαγγέλη Σερίφη από το μαιευτήριο

 Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Κατερίνα Στικούδη φωτογραφίες

 Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Κατερίνα Στικούδη

φωτογραφίες Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Κατερίνα Στικούδη

Ο γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη σπάει την σιωπή του για πρώτη φορά

Η Κατερίνα Στικούδη λίγα 24ωρα πριν έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη! Λες και το ήξερε ο Κοκλώνης και την γέμισε με δώρα πριν από λίγες ημέρες... Η αγαπημένη performer και ο σύζυγός της δεν έβλεπαν την ώρα να κρατήσουν στην αγκαλιά το μωράκι τους και πλέον απολαμβάνουν τις στιγμές μαζί του.

Το πρωί της Δευτέρας 18/10, ο γιατρός της Κατερίνας Στικούδη εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και έδωσε τις λεπτομέρειες για τον τοκετό αποκαλύπτοντας και πως είναι οι πρώτες ώρες του ζευγαριού με το μωρό.

«Πήγαν όλα καλά, γέννησε ένα αγοράκι υγιέστατο 3,300 κιλά και 54 εκατοστά ύψος. Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό. Ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη και πολύ συνεργάσιμη με ψυχραιμία γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια. Εκεί βασιζόμαστε άλλωστε και εμείς όταν κάνουμε έναν τοκετό, στη βοήθεια της γυναίκας. Η Κατερίνα είναι μια χαρά, πολύ χαρούμενη, έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της. Ήταν μαζί της όλη την ώρα και στη διάρκεια του τοκετού και στην προετοιμασία. Ήταν διαρκώς μαζί της και την ενθάρρυνε» είπε η γιατρός της Κατερίνας Στικούδη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Στικούδη: Η τελευταία ανάρτηση που έκανε λίγες ώρες πριν γεννήσει

Η εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη με τον σύζυγό της στα παρασκήνια του J2us - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Share