J2US: Η αναπάντεχη έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη στην Κατερίνα Στικούδη και οι ατάκες στον αέρα της εκπομπής

«Μαιευτήριο θα το κάνουμε το πλατό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Η αναπάντεχη έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη στην Κατερίνα Στικούδη και οι ατάκες στον αέρα της εκπομπής

Οι εμφανίσει στο live του J2US, ξεκίνησαν πριν από λίγο όπου πέρα από την εντυπωσιακή έναρξη του Νίκου Κοκλώνη δεν δίστασε να "καρφώσει" on air της Ελένη Βουλγαράκη μιας και η ίδια φάνηκε να είχε παράπονα για την βαθμολογία που πήρε την προηγούμενη εβδομάδα.

Μεταξύ άλλων δεν έλειψαν κι οι εκπλήξεις από το πρώτα κιόλας λεπτά καθώς μόλις εμφανίστηκε η Κατερίνα Στικούδη η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στο να γεννήσει, ο Νίκος Κοκλώνης φαίνεται να έχει αρκετό άγχος.

Με αρκετή αγωνία, ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν νιώθει καλά και εκείνη με μεγάλη χαρά και υπέρλαμπρη μέσα στην υπέροχη κίτρινη τουαλέτα της τον ενημέρωσε ότι το μωρό έχει πάρει θέση για τη γέννησή του, κάνοντας χιούμορ πως μάλλον έχει τόσο πολύ βολευτεί που δεν λέει να βγει.

"Το πλατό θα γίνει μαιευτήριο" είπε σχεδόν έντρομος αλλά και με πολύ χιούμορ ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος επεφύλασσε και μία έκπληξη στην Κατερίνα. Ξαφνικά μπροστά της εμφανίστηκε ένα τεράστιο καλάθι με όλα τα απαραίτητα για τις πρώτες στιγμές με το μωρό της, από πιπίλες και παιχνίδια μέχρι μπιμπερό και πάνες.

To πιο ωραίο απ' όλα ήταν όμως πως ανάμεσα στα "καλούδια" ήταν και τα πρώτα νανουρίσματα για το μωρό που όμως ήταν το cd με ερμηνείες του Νίκου Κοκλώνη. Όπως πάντα ο παρουσιαστής τρόλαρε για ακόμα μία φορά τον εαυτό του.

Η έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη στην Κατερίνα Στικούδη

Η εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη με τον σύζυγό της στα παρασκήνια του J2us - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στον μήνα της έχει μπει η Κατερίνα Στικούδη και περιμένει από μέρα σε μέρα να υποδεχθεί το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη. Το ζευγάρι είναι σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του γιου του και φυσικά είναι αχώριστο τις τελευταίες μέρες.

Έτσι, ο DJ Rico -κατά κόσμον Βαγγέλης Σερίφης- βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στα παρασκήνια του J2US όπου η Κατερίνα Στικούδη έχει αναλάβει να μιλά με τα ζευγάρια μετά την εμφάνισή τους στη σκηνή του σόου.

Αυτό το Σάββατο, μάλιστα, η Κατερίνα Στικούδη ήταν εντυπωσιακή μέσα στην aqua τουαλέτα της και φυσικά από το πλευρό της δεν έλειψε και ο σύζυγός της. Η δημιουργία που φόρεσε στο live ήταν Evagelia Kountouri Couture.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης αποχώρησαν μαζί μετά το τέλος του σόου. Και η γνωστή τραγουδίστρια μετά την εμφάνιση στο J2US επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φαρδύ παντελόνι με ριγέ άνετο πουκάμισο και μαύρο σακάκι.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού στο okmag.gr