J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης "κάρφωσε" την Ελένη Βουλγαράκη on air - «Γκρίνιαζε όλη την εβδομάδα»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης

Το τρίτο live του J2US ξεκίνησε πριν από λίγο όπου μέσα σε όλα πρόκειται να δούμε τα 13 ζευγάρια να τα "δίνουν" όλα πάνω στην σκηνή ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο σόου.

Το πρώτο ζευγάρι το οποίο τραγούδησε on stage, ήταν η η Ελένη Βουλγαράκη και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης. Κάπου εδώ να θυμίσουμε πως στο προηγούμενο live δεν είχαν πάρει και τις καλύτερες κριτικές.

Βέβαια, ο Νίκος Κοκλώνης μόλις τελείωσε το act έδωσε στεγνά την Ελένη αφού αποκάλυψε πως δεν σταμάτησε όλη τη βδομάδα να γκρινιάζει. «Γκρίνιαζε όλη την εβδομάδα!» φώναξε ο παρουσιαστής. Οι κριτικές που έλαβαν αυτή τη φορά ήταν σίγουρα καλύτερες από την προηγούμενη φορά αλλά σίγουρα όχι οι ιδανικές.

Τα σχόλια της Ελένης Βουλγαράκη στην σκηνή του J2US

Το «Just the 2 of us» επέστρεψε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Ο Νίκος Κοκλώνης έπειτα από την εντυπωσιακή του έναρξη έδωσε την σκυτάλη στους διαγωνιζόμενους προκειμένου να αρχίσει το show.

Πολλά είναι τα ζευγάρια που κέντρισαν το ενδιαφέρον αλλά και οι τρομερές εμφανίσεις όπως ήταν κι εκείνη της Κατερίνας Στικούδη η οποία διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, κάτι που δεν είχε αποκαλύψει τόσο καιρό.

Μέσα σε όλα άλλη μια εμφάνιση η οποία συγκλόνισε ήταν και εκείνη της Ελένης Βουλγαράκη και του Κωνσταντίνου Παντελίδη καθώς μόλις τελείωσαν το τραγούδι ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η φωνή σου μοιάζει ανατριχιαστικά με του αδελφού σου, αλλά έχεις ταλέντο αγόρι μου. Σε ευχαριστώ που είσαι εδώ και που έχεις δίπλα σου την Ελένη Βουλγαράκη».

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση Βουλγαράκη - Παντελίδη