J2US: Η εντυπωσιακή έναρξη και οι ανακοινώσεις του Νίκου Κοκλώνη για την ψηφοφορία

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Η εντυπωσιακή έναρξη και οι ανακοινώσεις του Νίκου Κοκλώνη για την ψηφοφορία

Το τρίτο live του J2US ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου (9/10) άκρως εντυπωσιακά. Ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος είναι στο τιμόνι της παρουσίασης, θέλησε στην έναρξη του μουσικού σόου, να αναφερθεί στις αλλαγές που θα ισχύσουν στο τρίτο live καθώς πλέον θα υπάρξει αποχώρηση.

Έτσι, οι τηλεθεατές έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν δωρεάν πέντε φορές όποιο ζευγάρι τους άρεσε περισσότερο αλλά και οι κριτές θα ψηφίσουν επίσης.

Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη

Κατερίνα Στικούδη: Η δημιουργία που θα φορέσει η εγκυμονούσα στο live του J2us

Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της φετινής σεζόν του J2US, η Κατερίνα Στικούδη αναλαμβάνει χρέη οικοδέσποινας στο backstage του σόου… και κλέβει την παράσταση. Με τις λαμπερές εμφανίσεις της στο πλατό, η δημοφιλής τραγουδίστρια αποδεικνύει τη φετινή σεζόν πως μπορεί να είναι σέξι και γλυκιά ακόμη και στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το okmag.gr μίλησε με τη στυλίστριά της Κατερίνας Στικούδη, Φιλίτσα Νικολαΐδη. Όπως μάλιστα μάς εξήγησε είναι δύσκολο να ντύνεις μια γυναίκα που διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της κύησης: «Περιμένουμε να γεννήσει από μέρα σε μέρα, ωστόσο η μέλλουσα μαμά κάνει μια πολύ καλή διατροφή με αποτέλεσμα να μην έχει πάρει πολλά κιλά. Τα χέρια και τα πόδια της είναι λεπτά. Η δομή του σώματός της γενικότερα δεν έχει αλλάξει με τον τρόπου που βλέπουμε να συμβαίνει στις εγκυμονούσες».

Οι δύο γυναίκες συνεργάζονται εδώ κι έναν χρόνο περίπου αλλά μοιάζουν να έχουν βρει τα πατήματά τους. Όπως εξηγεί η ενδυματολόγος «η Κατερίνα με εμπιστεύεται. Επιδιώκουμε να βρίσκουμε ιδιαίτερα, custom made κομμάτια όπως για παράδειγμα αυτό που θα φορέσει το Σάββατο στο τρίτο live του J2US. Πρόκειται για μια δημιουργία της Τάνιας Χριστοφοράτου από την κολεξιόν της για το 2022. Είναι... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr