Άβαφη και υπερευτυχισμένη - Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη μέσα από το μαιευτήριο

Το δημόσιο ευχαριστώ και το τρυφερόι της μήνυμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άβαφη και υπερευτυχισμένη - Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη μέσα από το μαιευτήριο

Σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας πλέει τα τελευταία 24ωρα η Κατερίνα Στικούδη. Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια έγινε μανούλα για πρώτη φορά και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η ίδια μπορεί να κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της, ωστόσο από την αποκάλυψη και μετά ξεκίνησε να μοιράζεται τόσο φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, όσο και στιγμές μετά τον τοκετό της.

Φυσικά, τόσο η Κατερίνα Στικούδη όσο και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης έχουν δεχτεί χιλιάδες ευχές για αυτό και εκείνη θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο για την αγάπη του, κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ενώ πριν λίγες ώρες μοιράστηκε και ένα τρυφερό τους βίντεο.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία της μέσα από το μαιευτήριο, έχοντας ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Στην λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης, η Κατερίνα έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα μηνύματα σας και τις υπέροχες ευχές»!

Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη μέσα από το μαιευτήριο

Ο γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη σπάει την σιωπή του για πρώτη φορά

Η Κατερίνα Στικούδη λίγα 24ωρα πριν έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη! Λες και το ήξερε ο Κοκλώνης και την γέμισε με δώρα πριν από λίγες ημέρες... Η αγαπημένη performer και ο σύζυγός της δεν έβλεπαν την ώρα να κρατήσουν στην αγκαλιά το μωράκι τους και πλέον απολαμβάνουν τις στιγμές μαζί του.

Το πρωί της Δευτέρας 18/10, ο γιατρός της Κατερίνας Στικούδη εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και έδωσε τις λεπτομέρειες για τον τοκετό αποκαλύπτοντας και πως είναι οι πρώτες ώρες του ζευγαριού με το μωρό.

«Πήγαν όλα καλά, γέννησε ένα αγοράκι υγιέστατο 3,300 κιλά και 54 εκατοστά ύψος. Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό. Ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη και πολύ συνεργάσιμη με ψυχραιμία γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια. Εκεί βασιζόμαστε άλλωστε και εμείς όταν κάνουμε έναν τοκετό, στη βοήθεια της γυναίκας. Η Κατερίνα είναι μια χαρά, πολύ χαρούμενη, έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της. Ήταν μαζί της όλη την ώρα και στη διάρκεια του τοκετού και στην προετοιμασία. Ήταν διαρκώς μαζί της και την ενθάρρυνε» είπε η γιατρός της Κατερίνας Στικούδη.