J2US: Η Κατερίνα Στικούδη βγήκε on air και αποκάλυψε τα συναισθήματά της - «Έχω τρελαθεί»

Τη «βομβάρδισε» με ευχές ο Νίκος Κοκλώνης

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Η Κατερίνα Στικούδη βγήκε on air και αποκάλυψε τα συναισθήματά της - «Έχω τρελαθεί»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Στικούδη καθώς έγινε για πρώτη φορά μητέρα με αποτέλεσμα η ίδια να μην μπορεί να είναι στο σημερινό Live του «J2US» το οποίο προβάλλεται στην συχνότητα του ALPHA.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε και ευχαρίστησε τον Νίκο Κοκλώνη για τις όμορφες ευχές του και περιέγραψε τα πρώτα της συναισθήματα μετά την άφιξη του μπέμπη της.

«Τα φιλιά μου σε όλους. Θέλω να σου πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ολοκληρώθηκε αυτό το ταξίδι, αρχίζει ένα άλλο όμως και είμαι έτοιμη να το ζήσω».

«Συγκινούμαι περισσότερο, παλιά ήμουν πιο σκληροπυρηνική. Βλέπω αυτό το πλασματάκι και σκέφτομαι ότι προήλθε από εμένα και τον Βαγγέλη».

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη

Συγκινημένη στις κάμερες η Κατερίνα Στικούδη: "Ήταν δύσκολος τοκετός. Το μωράκι μοιάζει..."

Η Κατερίνα Στικούδη το μεσημέρι της Τετάρτης 20/10 πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Ιασώ (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, αποχώρησε για το σπίτι με το νεογέννητο μωράκι τους.

Οι κάμερες της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκαν απ' έξω και τις απέσπασαν τις πρώτες της δηλώσεις. Η ευτυχία και η συγκίνηση ήταν ζωγραφισμένη τόσο στο δικό της πρόσωπο όσο και στου συζύγου της.

"Ήταν ένας δύσκολος τοκετός, 10 ωρίτσες περίπου αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Το μωράκι είναι Σερίφης, κι αυτό ήθελα. Εντάξει δεν νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω με λέξεις τα συναισθήματά μου όταν το ακούμπησαν στο στήθος μου. Ήταν το αγαπημένο μου όνομα το Βύρωνας και είναι και το όνομα του πεθερού μου. Όλα στο σπίτι είναι πανέτοιμα. Αυτό το Σάββατο θα πάρω μια άδεια από το J2us, αλλά ο Βύρωνας μου επιτρέπει να επιστρέψω το άλλο Σάββατο."

Ενώ ο σύντροφός της, όταν τον ρώτησαν πως αισθάνθηκε με όλη αυτή την διαδικασία απάντησε:

"Όλα αυτά έχουν να κάνουν με την γυναίκα, ο ρόλος του άντρα είναι βοηθητικός."