Ξέσπασε σε λυγμούς η Κατερίνα Καινούργιου - «Νόμιζα ότι...»

Απαρηγόρητη η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε λυγμούς η Κατερίνα Καινούργιου - «Νόμιζα ότι...»

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε καλεσμένη στην εκπομπή της το πρωί της Παρασκευής (12/11) την Super Κική, η οποία μίλησε για το βιβλίο της ζωής της και κατάφερε να συγκινήσει ιδιαίτερα την παρουσιάστρια η οποία μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής.

Αφορμή στάθηκε μία φράση που γράφεται μέσα στο βιβλίο σχετικά με την αγάπη. Η Κατερίνα Καινούργιου έβαλε τα κλάματα και η Super Κική έσπευσε να την παρηγορήσει ωστόσο η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να ηρεμήσει.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει δείξει πως είναι πολύ φορτισμένη τις τελευταίες μέρες και μάλιστα, πριν από λίγο αποκάλυψε και κάποια πολύ άσχημα μηνύματα που δέχεται για τον χωρισμό της στα social media.

Τα κλάματα της Κατερίνας Καινούργιου

"Να γυρνούσα στο παρελθόν..." - Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου μετά τον χωρισμό της με τον Τσαγκρίδη

Όλο κι επιβεβαιώνεται η φήμη που θέλει την Κατερίνα Καινούργιου να έχει πια χωρίσει οριστικά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, με μια ανάρτηση της παρουσιάστριας να φουντώνει ακόμα περισσότερο τα όλα όσα ακούγονται.

Μετά από 2,5 χρόνια σχέσης το ζευγάρι φαίνεται πως αποφάσισε να τραβήξει πια διαφορετικούς δρόμους, παρόλο που όλα έδειχναν πως πηγαίνουν για γάμο.

Η παρουσιάστρια μπορεί να μην έχει αναφερθεί στο εν λόγω γεγονός, ωστόσο τα stories της μιλούν από μόνα τους. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα quote όλο νόημα!

«Κάθομαι μερικές φορές και σκέφτομαι: να μπορούσα, λέει, να ξαναγυρίσω στο παρελθόν, να τακτοποιήσω μερικά πράγματα, ν’ αποτελειώσω κάποια άλλα. Όμως τι σημασία θα είχε; Είμαι κουρασμένος από τόσους χωρισμούς, τόσα πρωινά, τόσα απογεύματα...» έγραψε χαρακτηριστικά.

 Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου μετά τον χωρισμό της με τον Τσαγκρίδη

Ο λόγος που χώρισαν Τσαγκρίδης - Καινούργιου

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης περνούν μια πολύ άσχημη περίοδο στην σχέση τους. Μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας το ζευγάρι φαίνεται πως μάλωσε άσχημα, με τον επιχειρηματία να μαζεύει τα πράγματά του και να αποχωρεί για Κοπενγχάγη (δείτε φωτογραφίες από την ζωή που κάνει εκεί) συνδυάζοντας τα επαγγελματικά του με μια εξόρμηση μακριά από τα προβλήματά του.

Το πρωί της Τετάρτης 3/11, δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν, ρίχνει φως στην... υπόθεση και αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που το ζευγάρι έφτασε σε αυτό το σημείο.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η ρήξη τους φαίνεται να είναι οριστική και ο χωρισμός - μετά από τρία χρόνια - δείχνει να είναι μονόδρομος. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα "θέλω" της παρουσιάστριας με εκείνα του επιχειρηματία απέχουν παρασάγγας. Εκείνη, που διανύει το 36ο έτος της ηλικία της, επιθυμεί διακαώς να κάνει οικογένεια, να αποκτήσει παιδί και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, ενώ εκείνος φαίνεται να μην αισθάνεται ακόμη έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση μαζί πολλές μέρες, πράγμα που μπορεί να σημαίνει πολλά ή και τίποτα...